Agáta Hanychová se pochlubila novým účesem. Vlasy ostříhala na mikádo

Agáta Hanychová s vlasy nikdy příliš neexperimentovala. Většinu života nosila delší střih a hnědou barvou. Tentokrát se však rozhodla pro změnu, kterou se pochlubila i na sociálních sítích. Jak se vám její nový účes líbí?

Influencerka Agáta Hanychová v poslední době zažila v osobním životě tolik změn, že zřejmě zatoužila i po oživení vzhledu. Rozhodla se shodit prodloužené vlasy a své si zkrátila na mikádo. S kadeřnicí se u toho vsadila, jak dlouho jí radost z nových vlasů vydrží. „Na chvilku mikádo,“ napsala Hanychová k sérii fotografií, které umístila na Instagram a doplnila k nim hashtag #milujuto.

Mohlo by vás zajímat: Agáta po svatbě září štěstím, dál ale bojuje s ex. K soudu ji žene i Jakub Prachař

Ve stories potom svým sledujícím hlásila, že je sama zvědavá, jak se v novém účesu bude cítit. „Uvidíme, jak dlouho tohle vydržím,“ sdělila influencerka. Její kadeřnice totiž tvrdila, že se na delší vlasy objedná ještě tentýž den. O několik hodin později už ale Hanychová svým fanouškům oznamovala, že se v nových vlasech cítí bezvadně.

Velkou změnu někteří fanoušci ocenili

Delší vlasy, které měla Hanychová zhruba k hrudníku, vystřídalo mikádo po ramena. Jak se říká, změna je život a každá žena ji občas potřebuje. Agátě nový účes moc sluší, což ostatně potvrdily také některé její „holčičky“, jak říká influencerka a modelka svým sledujícím. Pochvalných reakcí se ale dočkala také doma. „Ty jsi ta nejhezčí maminka ze všech,“ pochválila jí vlasy dcera Mia, kterou má Agáta s Jakubem Prachařem. „Já? Všechny maminky jsou krásné,“ odpověděla jí Hanychová. „I tatínkové,“ dodala Mia.

Čtěte také: Soud dal Soukupovi za pravdu. Agáta už nesmí dceru Rozárku ukazovat na Instagramu

Z kratších vlasů byly nadšené také ženy na sociálních sítích. „Nechat stoprocentně. Úžasná, sexy, elegantní,“ pochválila ji jedna sledující. „Sluší, v mikádu jste mladší,“ dodala další. „Tento účes je top, lepší než dlouhé,“ přidala se jiná žena. Našli se ale i tací, kteří preferovali delší vlasy. „Dlouhé vlasy vám sluší mnohem více, můj názor,“ sdělila Agátě fanynka. „Jste krásná ve všem, ale dlouhé vlasy bych nikdy nestříhala. Je to největší okrasa ženy a muži milují dlouhé vlasy,“ doplnila další.

O několik hodin později už ale Agáta natáčela stories, ve kterém má na hlavě kapuci. „No holčičky, kočičky… Dneska už ty vlasy nejsou v takovém topu, jako když mi to včera dělala Marta, takže mám kapuci,“ uvedla s upřímným humorem Agáta. Tak uvidíme, jak dlouho bude se svými novými vlasy skutečně spokojená.

Preferujete spíše delší, nebo kratší vlasy?

Agáta Hanychová dala na frak českým mužům. Proč jsou podle ní Izraelci o tolik lepší?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.