Móda z premiéry filmu o Havlovi: Nepřehlédnutelná Bartošková i elegantní Havlová

V Jízdárně Pražského hradu se konala premiéra nového dokumentárního filmu Tady Havel, slyšíte mě?, který má být vzpomínkou na zesnulého exprezidenta. Slavnostní událost si nenechala ujít řada známých osobností. Na promítání snímku dorazili například současný prezident Petr Pavel (62) s manželkou, bývalá první dáma Dagmar Havlová (70), slovenská prezidentka Zuzana Čaputová (50) či herec Jiří Bartoška (76).

Prezident, občan, režisér, přítel, manžel, pacient, muž na sklonku života... Časosběrný dokument Petra Jančárka Tady Havel, slyšíte mě? představuje Václava Havla v jeho známých, ale i veřejnosti dosud skrytých polohách. Vychází přitom z nikdy nepublikovaného materiálu natočeného v posledních letech prezidentova života. Na promítání dokumentu dorazilo spoustu známých tváří.

Čtěte také: První dáma na obědě s manželkou premiéra: Fialová nenadchla, Pavlová vsadila na minimalismus

Havlová vsadila na černou, Pavlová na květinové vzory

Premiéru si samozřejmě nemohla nechat ujít bývalá první dáma Dagmar Havlová. Ta vynesla celočerný elegantní outfit v podobě dlouhé krajkové sukně, již nakombinovala s nadčasovým sáčkem z buklé. Vše doplnila o perlové šperky, které byly nepřehlédnutelné. Černou barvu zvolila také slovenská prezidentka, jež vsadila na šaty do půlky lýtek zdobené krajkou, které doplnila o boty na vysokém podpatku.

Přečtěte si: Móda z premiéry seriálu Vytoč mého agenta: Ležérní Hádek i elegantní Kronerová

Film si nenechal ujít ani současný prezident Petr Pavel, kterého doprovodila manželka Eva. Ta se oblékla velice vkusně a elegantně. Vynesla šaty ke kolenům s motivy květin v tmavě modré barvě, k nimž přidala bílé sako se zlatými doplňky a broží ve tvaru vážky. Její manžel zvolil klasický tmavý oblek a tmavě šedou kravatu.

Bartošková v rudém, Vohralíková v modrém

Hvězdami večera byli také herec Jiří Bartoška s manželkou Andreou. Oba dva byli ve velmi dobré náladě a po celou dobu nešetřily úsměvy. Bartošková oblékla dlouhé elegantní červené šaty bez rukávů s vazačkou u krku. Celý outfit poté sladila s lodičky a rtěnkou ve stejné barvě.

Mohlo by vás zajímat: Něžná broskvová, světle žlutá i modrá. Tyto barvy budou dominovat letošnímu jaru

Méně povedený outfit vynesla bývalá kancléřka Jana Vohralíková. Ta sice vsadila na modrou barvu, která patří k trendy barvám letošního jara, ale střih šatů její postavě vůbec nesvědčil. Nezachránily to ani nízké černé kožené boty, které jí navíc opticky zkrátily nohy.

Na akci se dále objevili například zpěvačka Kateřina Mátlová, jež oblékla dlouhé elegantní černé šaty, moderátorka Světlana Witowská v doprovodu přítele Petra Koláře či zpěvák David Koller s partnerkou.

Podívejte se, jak se oblékly známé tváře na udílení filmových Oscarů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.