Móda a krása

10. března 2024 09:00

Anna Tejklová

Módní alarm z Českých lvů: Místy hezká móda, sem tam průšvih i rádoby Kim Kardashian

Udílení filmových cen Český lev je velkou společenskou událostí a nejen dámy se předhánějí v tom, co na galavečer vynesou. Pojďte se podívat na Módní alarm, který pro vás připravila návrhářka Anna Tejklová.

DJ Lucca v luxusních šatech

Známá DJka oblékla jedny z nejhezčích šatů, ve kterých skutečně zářila. Obecně si sice myslím, že večerní šaty vypadají lépe bez pásku, ale i s ním je to povedený model a velmi jí to slušelo.

Pokus o světový trend, který nevyšel

Tento oděv nechápu a je škoda, že svůj velký moment strávila dáma v tomto potrhaném županu. Průhledné šaty a různé sítě jsou na společenských akcích sice vidět hodně, ale cílem je vypadat co nejpřitažlivěji. Zde je ale pod průhledným hábitem s podivným rozparkem zvoleno jakési sportovně vyhlížející spodní prádlo, doplňky a styling tvoří nenápadné náušničky i make-up, boty na nízkém podpatku také neoslnily. I vzhledem k prezentaci dětského filmu mi přijde takový model nevhodný, celkově působí jako naprostý omyl. Škoda.

Osvědčená zelená pro brunety

Tato dáma zvolila slušivou a elegantní barvu šatů, které mají zajímavý střih. V oblasti břicha a boků dělá řasení hezký zeštíhlující efekt a slušel by i ženě plnější figury. Vršek je řešen poměrně stroze. Každopádně dobrá volba výrazné červené rtěnky a zlatých doplňků.

Inspirace u Kim Kardashian?

Tato žena se asi inspirovala s perlami na holé tělo u Kim Kardashian, na jejíž dokonalé postavě a s perfektním make-upem a účesem tento nápad skvěle vynikl. Česká varianta je odvážná, ale působí až překvapivě nenápadně, což dělá asi jemné líčení, jednoduchý účes a celkově spíš sportovní než glamour dojem.

Výrazné šaty vynesla Klára Issová

Hezký styl zvolila herečka Klára Issová, která vypadala elegantně a originálně. Skvěle sladila nápadný dlouhý šperk s hlubokým výstřihem. Vynikla postava a celek působí dostatečně slavnostně. Chybí už jen červená rtěnka, která by jej rozzářila.

Šedostříbrné šaty podruhé

Elegantní, třpytivou a šedou barvu šatů oblékla i další herečka, Táňa Pauhofová. Překvapivě jí sluší i vycpávky na ramenou, které jinak z mnoha žen dělají zbytečně krabice. Zde vidíme, jak celku nesmírně pomohla výrazná červená rtěnka, což je barva, která se hodí k šedé snad nejvíce.

Bollywood po česku

Tento model působí jako Bollywood v českém podání. Pokud chceme dělat extravaganci s holým břichem na společenské akci, vyzní to lépe i s odpovídajícími doplňky a stylingem. Usedlé lokýnky a lodičky to ale nejsou.

Dagmar Havlová v šatech à la kněžské roucho

Ač paní Dagmar vždy chválíme, neboť má krásný styl, tyto šaty tolik nenadchly. Připomínají kněžské roucho a agresivní vosí barevnost spodní části působí trochu zneklidňujícím dojmem.

Divadelní styl Zuzany Stivínové

Herečka má dlouhodobě svůj styl, což oceňuji. Drží se divadelní módy s nestárnoucími prvky jako je právě boa, červená rtěnka sladěná s nehty, drdol... Moc povedené a slušivé.

Podívejte se také na rozhovor s módní návrhářkou Annou Tejklovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.