Hanychová a Prachař mají za sebou soud. Jsem ráda, že to skončilo, říká Agáta

Agáta Hanychová a Jakub Prachař se prostřednictvím soudu domluvili na podmínkách týkajících se jejich dcery Mii. V úterý se uskutečnilo stání a padl konečný verdikt.

Malá Mia byla nějakou dobu jako mezi dvěma mlýnskými kameny. Rodiče Agáta Hanychová a Jakub Prachař totiž měli trochu odlišný názor na její výchovu. Herci se nelíbilo, že maminka zveřejňuje fotografie nezletilé na sociálních sítích bez jejího souhlasu. Společně se nedokázali domluvit, a tak to za ně musel řešit soud.

Mohlo by vás zajímat: Agáta Hanychová si měsíčně přijde na milion korun

„Otec svým návrhem brojí proti tomu, aby matka zveřejňovala fotografie a videa jejich nezletilé dcery na sociálních sítích, využívala nezletilou k propagaci služeb a produktů a vtahovala ji do mediálního světa a svých veřejných výstupů,“ stálo podle webu Super.cz v oficiálním usnesení, ve kterém se řešila i výše alimentů. O Velikonocích se Agáta prostřednictvím Instagramu pokusila zakopat válečnou sekeru. „Prosím, ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším. Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží,“ napsala k fotografii. K úternímu stání se osobně nedostavila a na místě ji zastoupila právnička.

Oba rodiče jsou s rozsudkem spokojeni

Soud nakonec vyhověl oběma stranám a expartneři jsou s rozhodnutím spokojeni. Agáta Hanychová musí do třiceti dnů odstranit veškerý obrazový a zvukový materiál a Jakub Prachař musí platit 25 tisíc korun měsíčně. Z toho 15 tisíc korun na účet své dcery a 10 tisíc korun Agátě. „Šli jsme tam s dohodou, kterou jsme podepsali, a jsem ráda, že to všechno skončilo. Jsme dva civilizovaní lidé, kteří se dohodli na péči o dceru,“ sdělila trojnásobná maminka. Hanychová je vsoučasnosti vdaná za Miroslava Dopitu, se kterým má prvního syna Kryšpína.

U soudu se objevil nečekaný svědek

Jakub Prachař si jako svědka povolal exmanažera Hanychové Josefa Koudelku. „Byl jsem předvolaný jako svědek ze strany Jakuba Prachaře. Musel jsem se dostavit. Nemám k tomu co říct. S Agátou nejsem v kontaktu, je to pro mě uzavřená minulost a už s ní nechci být nadále spojovaný,“ prohlásil Koudelka stručně.

Čtěte také: Agátu rozčiluje výše výživného Soukupa a Prachaře. Každý platí částku do deseti tisíc

To, že se u soudu objevil právě Koudelka překvapilo i samotnou Agátu. Ta si sice pochvalovala finální výsledek, přítomnost exmanažera ji ale překvapila. „Až na to, že si tam Jakub předvolal Josefa Koudelku, což nechápu proč,“ řekla Hanychová. Tu čeká další soud, tentokrát s Jaromírem Soukupem kvůli dceři Rozárce. „Doufám, že takhle bude probíhat i zítřejší (středa 15. 5. 2024, pozn. red.) soud,“ uzavřela influencerka. S mediálním magnátem se Hanychová nerozešla v dobrém. Po rozchodu také bojuje o dceru Rozárku prostřednictvím soudu. Rozprodávala dokonce dary, které od Jaromíra Soukupa dostala v době jejich vztahu.

Podívejte se na rozhovor s Agátou Hanychovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.