Dagmar Havlová prodává Hrádeček. S inzerátem ji seznámil Jakub Prachař

Jakub Prachař sice nedávno v zábavné show slíbil, že se letos změní, ale hned v následujícím díle stejného pořadu se rozhodne prodat legendární Hrádeček Václava Havla. A co víc, do nabízení slavné nemovitosti se pustí před očima nic netušící Dagmar Havlové Veškrnové. Podívejte se už teď v exkluzivní ukázce.

Libor Bouček na úvod oblíbené show tradičně přivítá ve studiu hádající hosty. Tentokrát za jeden panel usednou Ondřej Brzobohatý, Richard Genzer, Jakub Prachař a jako zvláštní host si tuto funkci nově vyzkouší Dagmar Havlová Veškrnová. A právě jí se týká i sdělení na tabulce Jakuba Prachaře, o němž dosud nic netuší.

Na tabulce stojí, že „Dagmar prodává Hrádeček. Zn. nespěchá.“ Publikum propuká v smích, úsměv září i na tváři naší bývalé první dámy a oblíbené herečky. „Mimochodem, ty máš více informací o té nemovitosti?“ zajímá se hned u Prachaře o podrobnosti prodeje milované chalupy prezidenta Václava Havla v osadě Hrádeček Libor Bouček. Dagmar Havlová Veškrnová má konečně čas si pořádně přečíst, o čem přesně se ti dva baví.

„Co to je?“ podiví se při pohledu na tabulku. Jakub Prachař je ale k nezastavení a pokračuje, že „po jeho levici sedí vynikající makléřka a ona vám řekne, čím se tam topí, jak je ten dům ztrátový, výměry… všechno vám řekne. Ta chalupa je v topu, nemusí se tam hrábnout,“ představuje obratně k inzerátu Jakub, který tímto svým vtípkem ukázal, že by na trhu práce jistě uspěl i jako prodejce nemovitostí.

Čtěte také: Na hradní období vzpomínám nerada, říká Havlová. Popsala jeden z nejhorších okamžiků

Na natáčení téhož dílu show Inkognito, kterou uvidíte ve čtvrtek ve 21:35 na Primě nebo na prima+, nezapomene ani další ctěná dáma. Pozvání Libora Boučka přijala herečka Jiřina Bohdalová, která v show vystoupí jako VIP host. Právě hádání její identity odbourá smíchy všechny ve studiu. Nejvíce zaperlí Richard Genzer, když se s maskou na očích zeptá, jestli je daná osoba „hezká, střed nebo Halloween?“. Podívejte se v další exkluzivní ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.