Celebrity

26. července 2023 17:30

Šarlota Chmelařová

Dagmar Havlová vypadá stále jako Veškrnová. To je fotka z devadesátek? ptají se fanoušci

Dagmar Havlová letos v březnu oslavila 70. narozeniny. Bývalá první dáma vypadá na svůj věk naprosto úžasně, což ostatně říkají i její fanoušci. Oblíbená česká herečka se ale svěřila, že chce s hraním skončit a touží se věnovat především rodině.

Dagmar Havlová se v roce 2016 rozhodla používat i své rodné příjmení Veškrnová. A právě do doby před manželství s prezidentem Václavem Havlem, se vrací někteří její fanoušci, kteří mají při pohledu na nestárnoucí herečku pocit, že se ocitli opět v 90. letech. Havlová před časem na Instagramu zveřejnila fotografii, na které pózuje bez make-upu a filtru. „Jedna samospouští, nenamalovaná a bez filtru, protože bylo krásné světlo, zvané Americká noc. Ano – a lesk. Ten mám vždycky, na rozdíl od make-upu,“ napsala ke svému selfie herečka.

Mohlo by vás zajímat: Otevřená zpověď Dagmar Havlové. Životní příběh zveřejní k příležitosti 70. narozenin

Fanoušci a kolegové z showbyznysu byli naprosto u vytržení z toho, jak skvěle herečka vypadá, a okamžitě ji zasypali lichotkami a pochvalnými komentáři. „Jsi tu tak mladá a přirozená, krásná,“ napsala své kamarádce herečka Eva Holubová. „Nejvíc nádherná,“ doplnila zpěvačka Olga Lounová. „Krásná jsi, holčičko,“ vzkázala Tereza Brodská. „Myslela jsem, že je to foto třeba z 90. let,“ tleskala fanynka.

Herečka si chce užívat důchod a rodinu

Momentálně Dagmar Havlová ještě pokračuje v natáčení filmu, který má být závěrem její kariéry. Poté už se chce věnovat hlavně rodině a užít si důchod. Nejvíce času chce věnovat především své dceři Nině a vnučkám Sofii a Stelle.

Čtěte také: Módní alarm: Jak se oblékli návštěvníci přehlídky Rajské? Havlová originálně, Bočanová vkusně

„Musím teď dotočit film, který mám roztočený, ale asi jsem tuto kapitolu uzavřela. Už se mi moc nechce pracovat, chtěla bych trošku žít. Říkám to deset let a stejně to nešlo. Nadace, pak musím absolvovat společenské události… Ale ten film, co teď natáčím, je, myslím, poslední. Třeba přijde scénář, který mě uchvátí. Příběh ženy, který mě zaujme natolik, že bych ho chtěla točit. Ale ještě nepřišel,“ prozradila Dagmar Havlová webu Super.

Dagmar Havlová promluvila o roli první dámy:

Sdílejte článek
Štítky Dagmar Havlová bývalá první dáma herečka celebrity showbyznys krása

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.