Celebrity

21. března 2023 19:00

Marie Makovská

Otevřená zpověď Dagmar Havlové: Životní příběh zveřejní k příležitosti 70. narozenin

Sledujte dokument o Dagmar Havlové

Velmi otevřený dokument vznikl k oslavě 70. narozenin bývalé první dámy a herečky Dagmar Havlové. Při příležitosti životního jubilea budete moci sledovat její životní rekapitulaci až do současnosti i s dobovými záznamy a aktuálními gratulacemi od blízkých přátel a kolegů.

Dokument o Dagmar Havlové odvysílá zpravodajská multiplatforma CNN Prima NEWS ve středu 22. března hned po magazínu Showtime ve 20:10. Životní příběh bývalé první dámy zpracovala redaktorka Martina Jandová, kterou s Dagmar pojí dlouholeté přátelství.

„O Dáše se ví, že pokud jde o komunikaci s médii na osobní témata, hodně šetří slovy a rozhodně to nepovažuje za svou oblíbenou činnost. Určitě se na tom podepsal i určitý hon, který si jako bývalá první dáma s médii užila. I proto si nesmírně vážíme její důvěry a jsem pyšná na to, že si pro takhle velký rozhovor vybrala právě mne a že se nám díky tomu podařilo zpracovat dokument, který jednak oslavuje její jubileum a jednak divákům představí Dášin životní příběh z perspektivy a hloubky, ze které ho asi nikdy neviděli,“ vysvětlila redaktorka Martina Jandová, která zároveň přiznává, že samotné natáčení i zpracování takto obsáhlého životního příběhu plného nevšedních milníků nebylo vůbec jednoduché.

Dokument CNN Prima NEWS mapuje pro diváky to nejpodstatnější z životního příběhu Dagmar Havlové Veškrnové: dětství, studium, první manželství, mateřství i následnou roli babičky, film i divadlo, svatbu s prezidentem a náročný život na pozici první dámy. „Já nemám nikdy v životě nic zadarmo, nikdy! Když mě provází štěstí, tak jde ruku v ruce s nějakým smutkem…“ přiznává divákům bývalá první dáma velmi upřímně.

Dokument připomene také období péče o prezidenta Havla, práci na filmu Odcházení i samotný odchod bývalého prezidenta. Během těchto událostí se Dagmar naplno věnovala a věnuje práci v Nadaci Dagmar a Václava Havlových Vize 97.

Kromě dobových záznamů a fotografií uvidíte také gratulace od přátel a kolegů, například od Jiřiny Bohdalové, Terezy Voříškové či Mirka Donutila, nebo srdečné přání od nového českého prezidenta Petra Pavla či prezidentky Slovenska Zuzany Čaputové.

Exkluzivní dokument Životní příběh Dagmar Havlové Veškrnové můžete sledovat ve středu 22. března v den 70. narozenin Dagmar Havlové Veškrnové hned po speciálním vydání pořadu SHOWTIME od 20:10 na CNN Prima NEWS.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.