První jemný úsměv po pohřbu Zagorové vykouzlily Margitovi až Havlová s Bohdalovou

Odchod zpěvačky Hany Zagorové (†75) oplakalo mnoho lidí, ale největší bolest zažívá zdrcený vdovec Štefan Margita (66). Právě na něm momentálně leží tíha ponurých dnů a hodin. Lehký úsměv mu na tváři vykouzlila až společnost Jiřiny Bohdalové (91), Ivany Gottové (46), Lucie Bílé (56) a Dagmar Havlové (69).

První smuteční kar se uskutečnil ve vinárně nedaleko kostela svatého Tomáše, kde proběhla zádušní mše za Zagorovou. Druhý kar organizoval Štefan Margita (66) na Žofíně. Téměř většina blízkých přátel a rodiny se dostavila na Žofín. Do vinárny přišla například Dáda Patrasová spolu s Felixem Slováčkem či houslista Pavel Šporcl s manželkou Bárou Kodetovou.

Spolu s vdovcem pak Hanku zapíjela nejbližší rodina a přátelé. Na místo také dorazily Jiřina Bohdalová, Ivana Gottová či Dagmar Havlová. Pro všechny to byly velice těžké chvíle, ale nejvíc však pro Margitu, který jen stěží zadržoval slzy. Svou Hanu, se kterou byl 30 let, velice miloval a její odchod je pro něj těžký.

„Na dnešní 11. hodinu už nikdy nezapomenu. Strach, úplná beznaděj, že jsem tě navždy ztratil, a že už nejsi a nebudeš. Návrat do prázdného bytu mě drásá. Koukám na tvé věci a každý krok mi tě tu připomíná. Miluju tě a navždy budu,“ napsal na sociální sítě v den Hančiny smrti.

První náznak úsměvu na společné fotce

Většina přítomných se snažila Margitu nějak utěšovat, ale bolest, kterou má momentálně v srdci, těžko něco vyléčí. Truchlící hosté se však snažili atmosféru alespoň trochu odlehčit, protože Hana Zagorová patřila mezi sluníčka a lidem vždy rozdávala radost. Zpěvačku jste na veřejnosti málokdy viděli bez jejího typického milého úsměvu.

Dagmar Havlová na svém Instagramu v úterý večer sdílela společný snímek, na kterém je spolu s Lucií Bílou, Ivanou Gottovou, Štefanem Margitou a také Jiřinou Bohdalovou. Posledně jmenovaná se usmívá, další se o lehký úsměv alespoň pokusili...

Hana Zagorová zemřela v pátek 26. srpna pouhých jedenáct dní před svými 76. narozeninami. O místě svého odpočinku byla rozhodnutá už dávno před svým skonem. Zpěvačka bude pohřbená v rodinné hrobce na Vyšehradě, spočine vedle své maminky Edeltrudy a otce Josefa.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.