Celebrity

20. března 2023 13:00

redakce Prima Ženy

Bohdalová zavzpomínala na rodiče Dagmar Havlové. Řekla, kterému z nich se Dáša podobá

Sledujte dokument o Dagmar Havlové

Herečka Jiřina Bohdalová je dlouholetou kolegyní Dagmar Havlové z Divadla na Vinohradech. Měla blízko i k jejím rodičům, na které teď při příležitosti Dášiných narozenin zavzpomínala. Připomněla také, jak ji překvapilo, když se tehdy ještě jako Veškrnová dala dohromady s Václavem Havlem.

Bývalá první dáma oslaví 22. března své 70. narozeniny. V pořadu Showtime k té příležitosti promluvila o svém dětství. „Narodila jsem se v domě u své babičky, takže to byl domácí porod. Maminka byla velmi krásná, muži ji obletovali. Tatínka zase obletovaly ženy,“ zasmála se Dagmar Havlová v rozhovoru pro Showtime. Otevřenou zpověď Dagmar Havlové při příležitosti jejího životního jubilea sledujte 22. března speciální vydání pořadu Showtime.

Mohlo by vás zajímat: Václav Havel dával milenkám ptačí přezdívky. S jednou dokonce žil a čekal dítě

Na rodiče Dagmar Havlové (dříve Veškrnové) má hezké vzpomínky i Jiřina Bohdalová (91). „Měla rodiče, které já jsem měla strašně ráda. Jejího tatínka si pamatuji, no, Dáša má ty oči po něm určitě,“ vyprávěla herečka. „Byli s maminkou rozkošná dvojka,“ dodala.

Jiřina Bohdalová ale vzpomenula i to, nad čím v počátku mnozí kroutili hlavou, a sice vztah Dagmar Veškrnové a Václava Havla. „Nikdy by mě nenapadlo, že se tihle dva dají dohromady. Vidíte to, a jak jim to klapalo,“ vyzdvihla. Na to se smíchem reagovala Dagmar Havlová: „No to je hezké... to byla láska na první pohled, oboustranná,“ zasnila se. „Vašek mě musel hodně dobývat,“ doplnila se slovy, že to teď nebude říkat a nechá si podrobnosti pro nějaké budoucí knižní vydání svých pamětí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.