Celebrity

17. července 2023 11:15

Vanesa Havlíková

Dagmar Havlová vyrazila na výlet. Maskovala se barevnými šaty a luxusními doplňky

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (70) vyrazila obdivovat krásy naší země. Dovolenou v Českém Krumlově si chce dostatečně užít, a proto se rozhodla, že zůstane inkognito a bude sama se sebou. Na sociálních sítích nyní sdílela fotografii v pestrobarevných šatech a luxusních doplňcích, v nichž se maskovala, aby ji kolemjdoucí nepoznali.

Léto je v plném proudu a každý se chystá na dovolenou. Jedno z českých významných míst si nenechala ujít ani Dagmar Havlová, která vyrazila do Českého Krumlova. „Kruté maskování na mostě. Aneb když chci zůstat inkognito a být sama se sebou a tou krásou kolem,“ napsala Dagmar Havlová k fotografii na svém Instagramu.

Outfit a doplňky za statisíce

Jakožto bývalá první dáma se Dagmar Havlová snaží oblékat elegantně. Dbá na správnou délku šatů, vybírá barvy, které jí sluší, a vše má do puntíku sladěné. Když se někde objeví, je vždy středem pozornosti a nelze ji přehlédnout.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm: Jak se oblékli návštěvníci přehlídky Rajské? Havlová originálně, Bočanová vkusně

Stejně je tomu i nyní, kdy se rozhodla vyrazit na výlet a užít si město. Herečka chce zůstat inkognito, být jen sama se sebou a obdivovat veškerou krásu kolem. Pro maskování ale zvolila poněkud netradičně barevný outfit, v němž se nedala jen tak přehlédnout.

Dagmar Havlová v 70 letech vypadá naprosto skvěle:

Čtěte také: Otevřená zpověď Dagmar Havlové: Životní příběh zveřejní k příležitosti 70. narozenin

Havlová obvykle kombinuje drahé kousky s těmi levnějšími, míchá materiály i styly, ale vždy s velkou grácií. Tentokrát se rozhodla pro dlouhé barevné šaty se vzory, které jsou z lehkého materiálu a do vysokých letních teplot jsou ideální volbou. Pestrobarevné šaty sladila s luxusními doplňky. Pokrývku hlavy v podobě kšiltu zvolila od Christiana Diora a vše jen podtrhla černou luxusní kabelkou značky Hermés, která se pohybuje ve statisícových částkách.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.