Celebrity

11. července 2023 10:45

Marie Makovská

Snažila jsem se, reaguje Eva Holubová na kritiku módní policie. Celebrity herečku podpořily

Eva Holubová (64) se stejně jako další slavní na filmovém festivalu v Karlových Varech stala terčem hodnocení outfitů. Při honosné události se chce každý blýsknout, většinou se snaží i ti, kteří to posléze za svůj vzhled schytají. Nejinak to měla oblíbená herečka, vůči které byla módní policie nekompromisní. Proto se Holubová rozhodla vše uvést na pravou míru a přidala i špetku humoru.

Filmový festival si herečka Eva Holubová přijíždí užívat nepravidelně, především kvůli své pracovní vytíženosti. Letos dorazila až v sobotu na slavnostní ukončení, kterého se zúčastnila se svou dcerou Karolínou a jejím partnerem Matějem Paprčiakem. „Přijela jsem dnes, protože jsem do té doby pracovala. Ale Karolína a Matěj už tady byli předtím a dívali se na filmy. Chci zažít atmosféru závěru festivalu, podívat se na closing film a vyhledat si případně filmy, které vyhrají. Ony jsou v Praze festivalové ozvěny, tam se chodíme ještě dodívávat,“ uvedla Holubová pro web eXtra.cz.

Turistka v nevzhledných botách

I tento jediný ceremoniál stačil k tomu, aby se známá herečka zařadila na seznam hodnocených celebrit, co se týká jejich vzhledu a zvoleného outfitu. Na účet jejího looku zahrnujícího červené šaty, šál, korále a lesklé polobotky značky Chanel zazněla přirovnání k turistce v nevzhledných botách, která si odskočila mezi celebrity.

Ostré hodnocení šatů si už v minulých letech užila také Jitka Čvančarová. V čem letos na festivalu zazářila?

„Tak jsem to pěkně schytala. A to jsem se snažila,“ zasmála se situaci Holubová ve svém příspěvku na Instagramu. „Nemám teď míry a váhu, na něž bych byla pyšná (ale už je 6 kg dole). Na jevišti občas funím, na což se přišlo, když jsme na letní scéně začali používat mikroporty,“ pokračovala s humorem a vysvětlila, proč zvolila právě tyto červené hedvábné šaty.

„Jsou nadmíru příjemné. Indiáni v Peru nosí červenou, kdykoliv se cítí fyzicky slabí. Je to barva krve. Já se slabá cítím a nechci se tomu poddávat,“ popsala herečka. Potvrdila tím i zkušenost naší redakce. Na festivalu jsme totiž při rozhovorech se slavnými ženami pokročilejšího věku zjišťovali, že při výběru šatů kladou mnohem větší důraz na pohodlnost. Eva Holubová kvůli klenbě nemohla vynést podpatky, zároveň ale nechtěla jít v bačkorách, a tak si dle svých slov koupila nejdražší boty v životě právě pro tyto příležitosti. „Jsou neuvěřitelně pohodlné. Nevím, jestli vyloženě nevzhledné, ale je to prý replika těch, jaké kdysi nosila sama Coco Chanel,“ vysvětlila herečka, která k příspěvku dokonce umístila fotku autorky, jež její outfit zkritizovala.

Čtěte také: Odhalená kůže ve Varech. Ornella Koktová či Gábina Jiráčková se provokace nebojí

Evy Holubové se zastala nejedna známá tvář, včetně Dagmar Havlové, Terezy Brodské nebo Adély Gondíkové. „Nos, co chceš a v čem je ti dobře. A moc ti to sluší,“ napsala Havlová. „Jsi prostě hvězda. Tečka,“ přitakala Gondíková. Smršť podpory pak vedla k tomu, že Holubová sdílela ještě jeden příspěvek s poděkováním a zamyšlením. Zároveň ujistila své fanoušky, že si z kritiky nic nedělá. „Blbá reklama je pořád ještě reklama,“ mávla rukou nad hodnocením své vizáže.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.