Celebrity

11. prosince 2023 13:20

Kisa Císařová

Richard Genzer zažil děsivou nehodu pod vodou. Moře mě omlátilo o písek, přiznal

30+ Otázek Richard Genzer

O Richardu Genzerovi (56) se všeobecně ví, že vystudoval taneční konzervatoř, že „párty“ je jeho nejoblíbenější disciplínou v improvizační show Partička a že je velkým milovníkem vody a nejrůznějších plavidel. A právě to jednou málem stálo oblíbeného herce život.

Stejně jako do všech disciplín v Partičce jde Richard Genzer naplno i do vodních radovánek a sportů. A rozhodně není jen kapitánem teoretikem. Oblíbený herec a bavič je totiž vůdcem malého plavidla. „Udělal jsem zkoušky a na nich je zvláštní to, že je děláte v partě lidí. Takže jsem tam potkal ještě tři známé. Udělal jsem je napoprvé a zdárně,“ pochlubil se herec v pořadu 30+ Otázek.

A kdy se někdejší tanečník rozhodl, že by si mohl zkoušky udělat? „Poprvé mě to napadlo, když jsem si koupil vodní skútr, řídil jsem ho bez papírů a chytili mě. Tehdy mě napadlo udělat si zkoušky,“ odpověděl Richard s vtipem sobě vlastním moderátorce.

Vážná nehoda a polámané kosti

Ovšem s vodou – ať už mořskou, nebo českými rybníky a řekami – a rovněž rozličnými druhy plavidel se v Richardově životě nepojí jen humorné historky. Herec má stále v živé paměti velmi vážnou nehodu, která se stala na jeho dovolené u moře a při níž si dokonce polámal několik kostí v obličeji. „Vzalo mě moře a omlátilo mě o písek. Bylo to takové zvláštní,“ zavzpomínal Richard, na kterém bylo patrné, že o nešťastné události nerad mluví.

Na dotaz, jestli se kvůli nehodě bojí, případně i jen dočasně bál pustit na vodu, má herec jasnou odpověď. „Nebojím se, protože právě od té doby – to je taková zvláštní věc – jsem se začal vodě věnovat,“ přiznal. A aby svým slovům dal patřičnou váhu, pozval Richard štáb na rozhovor na krásnou luxusní prezidentskou jachtu – celé video si můžete pustit v úvodu článku.

Přečtěte si také: Richard Genzer je nezadaný a večírky nevymetá. Lidé se ho ptají na palačinky

Hovor společně s moderátorkou samozřejmě nevedli jen na téma voda, rozličné druhy plavidel a vodní úrazy. Řeč přišla, jak by jistě mnozí očekávali, i na Richardova parťáka a největšího kamaráda Michala Suchánka. Herečtí kolegové a přátelé se společně znají od roku 1982. Zvídavou moderátorku proto kromě jiného zajímalo třeba i to, jestli se herci, kteří působí jako nerozlučná dvojka, někdy pohádali tak vážně, že spolu nějakou dobu nemluvili.

A povyprávěl i o své roli v oblíbeném seriálu televize Prima ZOO. Odpověděl například na to, zda se musel kvůli natáčení naučit vařit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.