Celebrity

14. září 2023 17:22

Karolína Oehmová

Michal Suchánek málem utekl bez placení, zastavila ho ochranka. Dluh padl na Genzera

Michal Suchánek utíká od placení – Inkognito (23)

V premiérovém díle zábavné show se provalí zajímavá věc na herce Michala Suchánka (58). Jednou z hádaných profesí bude totiž vedoucí prodejny, který následně všechny přítomné pobaví vtipnou historkou. Herec jim totiž údajně jednou málem utekl bez placení. Richarda Genzera (56) jeho zkušenost ale už stála pár tisíc.

V zábavné show Inkognito se tentokrát všichni pobaví na účet Michala Suchánka. Poté, co panelisté uhodnou profesi vedoucího prodejny, se pan Jakub svěří s historkou, kdy jim právě známý bavič málem utekl bez zaplacení. „Říkám, ochranka, prosím vás, přiveďte toho pána zpátky. Tak po něm skočili, on nevěděl, co se děje, a když jsme mu vysvětlili, že nezadal PIN, tak řekl, že nás jen zkoušel,“ vypráví zábavnou historku pan Jakub.

Musel zaplatit za Suchánka benzin

Richard Genzer má podobnou zkušenost, jen za ni opravdu zaplatil. „Já jednou přijel k benzínový pumpě, a když jsem po tankování šel platit, tak mi říkají částku 5 200 Kč,“ vypráví historku Geňa, která má jasné vysvětlení. Michal Suchánek byl na té stejné benzince den předtím a odjel bez zaplacení. Druhý den tak Richard dostal účet za oba.

VIP host bude Bára Basiková

V premiérovém zábavném pořadu Inkognito, vysílané každý čtvrtek ve 21:35, budou známé osobnosti hádat nejrůznější povolání ze všech koutů České republiky. O skvělou zábavu se postarají hádající Ondřej Gregor Brzobohatý, Daniela Písařovicová, Richard Genzer, Jakub Prachař a moderátor Libor Bouček. Jako VIP host přijde zpěvačka Bára Basiková.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.