Hezká, střed nebo Halloween? Richard Genzer hádá poslepu Jiřinu Bohdalovou

Hezká, střed nebo Halloween? Richard Genzer hádá Jiřinu Bohdalovou - Inkognito S4 (7)

Richard Genzer se rozhodl, že už bude slušný. Když má ale v oblíbené show poslepu uhodnout podle nápověd utajovaného VIP hosta, všechno je jinak. Terčem jeho prostořekosti se stala vážená a oceňovaná herečka Jiřina Bohdalová. Co Genzerovi řekla, když konečně mohla promluvit?

Když se Jiřina Bohdalová objeví na scéně, publikum v oblíbené show nešetří potleskem, který intenzitou napovídá hádajícím ve složení Jakub Prachař, Ondřej Brzobohatý, Richard Genzer a Dagmar Havlová, že jde o někoho skutečně váženého. Respekt je cítit i z kladených otázek většiny hráčů. Ti sice s neprůhlednými maskami na očích netuší, o koho jde, ale drží se instinktu. Jen Richard Genzer je dál svůj.

Čtěte také: Ondřej Brzobohatý poprvé jako Tiffany Richbitch. V převleku za ženu byl k nepoznání

„Těžko hledám adekvátní přívlastky, navzdory bohatství našeho jazyka mám pocit, že mi v tuhle chvíli superlativy nestačí. Jiřinka je zkrátka obdivuhodná. Můj obdiv má mnoho let, snad od chvíle, kdy jsem ji začal vnímat. Cítím vděk za to, že mám možnost být v její blízkosti, a snad mohu říct, že naše náklonnost je vzájemná,“ uvedl se zaslouženou úctou k jedné z našich největších hereckých hvězd moderátor a scenárista Libor Bouček před třemi lety, kdy Jiřina Bohdalová slavila významné životní jubileum a přijala pozvání do zábavného speciálu Máme rádi Jiřinku, jenž moderoval i vymyslel. Tehdy vytvořila ve studiu opravdu jedinečnou atmosféru. A jak se ukázalo nyní, ne však neopakovatelnou.

Genzerovy první pocity z VIP hosta? „Nevoní,“ natahuje zvědavě nos. Další hláška na sebe nenechá dlouho čekat. „Hezká, střed nebo Halloween?“ ptá se dál Genzer a Jiřina Bohdalová má co dělat, aby nevyprskla už hlasitě smíchy a neprozradila se sama. „Je to zároveň i zpěvačka?“ optá se Ondřej Brzobohatý a Libor Bouček napoví, že v současnosti už tolik nezpívá, čímž opět nahraje Richardovi, který zkonstatuje, že „zkusila to, ale moc to nefungovalo“.

Že bude tento díl show Inkognito, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě nebo na prima+, mimořádný, bylo jasné od jeho počátku. Jiřina Bohdalová svým přirozeným vtipem rozjasnila celé studio. O Dagmar Havlové Veškrnové například v legraci prohlásila, že neumí vařit, což vyvolalo další vlnu smíchu. Bývalá první dáma se musela ohradit, protože prý doma vaří denně.

Po odhalení své identity Richardu Genzerovi pak Jiřina Bohdalová se smíchem oznámila: „Odteď budeš už jen tančit.“ Výjimečná show vyvrcholila momenty plnými lásky. Jiřina Bohdalová moderátorovi Liboru Boučkovi dala sladkou pusu. Rozloučili se slibem, že se do pořadu Inkognito vrátí zase za čtyři roky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.