Celebrity

28. února 2024 11:14

Eliška Reiglová

Ondřej Brzobohatý poprvé jako Tiffany Richbitch. V převleku za ženu byl k nepoznání

Na jaře loňského roku Ondřej Brzobohatý (41) po zveřejnění církevní žaloby, kterou podala jeho ex Taťána Kuchařová (36), otevřeně přiznal, že se rád převléká za ženu. Zároveň upozornil, že jeho alter ego Tiffany Richbitch je pro něj formou zábavy, nikoliv potvrzením jiné než heterosexuální orientace. Nyní se jako Tiffany poprvé objevil na veřejnosti a pořádně to rozjel.

Dva roky od premiéry slavila divadelní rocková show Hedwig a její Angry Inch, v níž účinkuje Roman Tomeš. Speciálním hostem nebyl nikdo jiný než Ondřej Brzobohatý, výjimečně kompletně v převlečení za ženu. Jako Tiffany Richbitch to pořádně rozjel a s kolegou zazpíval slavný hit It's Raining Men, který je součástí drag shows poměrně běžně.

Brzobohatý bere převlékání do dámských šatů a vystupování v nich jako vyjádření umění a prostředek k pobavení. Jako potomek dvou dobře známých herců vyrůstal v divadelním prostředí a nejrůznější kostýmy a šminky pro něj nebyly ničím neznámým.

Přezdívka Tiffany Richbitch pro něj nebyla na vymýšlení nic složitého. „Křestní jméno je inspirováno mým milovaným filmem s Audrey Hepburn Snídaně u Tiffanyho. A Richbitch je vtipným odkazem na mé příjmení. Celé je to nadsázka,“ řekl před rokem v rozhovoru pro Blesk.cz.

Necelý rok poté, co se lidé o zálibě Ondřeje Brzobohatého dozvěděli, ho konečně mohli v jeho převleku také vidět. Příznačně v představení, v němž hlavní postava Hedwig, který se narodil v
60. letech ve Východním Německu jako muž, podstoupil nelegální změnu pohlaví, která mu umožnila projít za železnou oponu.

Podívejte se na rozhovor s Ondřejem Brzobohatým a jeho manželkou Danielou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.