Ondřej Brzobohatý se pochlubil dalším talentem. Danielu jsem na ples líčil já, přiznal

Hudebník Ondřej Brzobohatý dorazil na Česko-Slovenský ples v doprovodu své krásné manželky Daniely. Moderátorka s chotěm sladila nejen šaty, ale také nehty.

Manželé Brzobohatí si ze sebe umějí udělat legraci a uvolnění byli také na Česko-Slovenském plese. Ondřej Brzobohatý vystupoval na 10. jubilejním ročníku jako jeden z hudebníků a na podiu předvedl své umění v plné parádě. Hra na klavír a zpěv však nejsou jeho jedinou doménou. Ukázalo se, že zabrouzdal také do vod kosmetiky.

Mohlo by vás zajímat: Česko-Slovenský ples plný krásek. Mališová a Makarenko vynesly šperky za miliony

Není tomu tak dávno, co na světlo světa vyplavala skutečnost, že se Ondřej rád převléká do dámských šatů. Sám muzikant to potvrdil s humorem a upozornil na fakt, že se odmalička pohybuje v prostředí plném kostýmů. A tentokrát se ukázalo, že by z něj mohl být i velice zdatný vizážista.

Brzobohatý na ples nalíčil svou ženu

„Danielu jsem líčil já, alespoň jí mohu pomoci,“ prohlásil s humorem Brzobohatý v rozhovoru pro web Extra.cz. Svou zálibu v drag queen zkrátka a dobře otočil ve vtip a tak k celé záležitosti přistupuje i nadále. S manželkou dokonce sladili i podobné odstíny laku na nehty. „Nejsme sladěni úplně, já mám tmavě modrý odstín a Daniela má černý,“ upozornil na drobnou rozdílnost stálý člen zábavné televizní show Inkognito.

Čtěte také: Módní alarm z Česko-Slovenského plesu 2024: Nevkus i pár světlých momentů

Dvojice pro slavnostní večer zvolila tmavé odstíny oděvu. Daniela vynesla černé šaty s vysokým rozparkem, černé lodičky s otevřenou špičkou a k tomu tělové psaníčko. Ondřej na sobě měl klasický černý smoking, který doplnil bílou košilí, černým motýlkem a výraznými brýlemi ve stejné barvě.

Podívejte se, jak to slušelo ostatním hostům Česko-Slovenského plesu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.