Ondřej Brzobohatý se pochlubil dalším talentem. Danielu jsem na ples líčil já, přiznal

Hudebník Ondřej Brzobohatý dorazil na Česko-Slovenský ples v doprovodu své krásné manželky Daniely. Moderátorka s chotěm sladila nejen šaty, ale také nehty.

Manželé Brzobohatí si ze sebe umějí udělat legraci a uvolnění byli také na Česko-Slovenském plese. Ondřej Brzobohatý vystupoval na 10. jubilejním ročníku jako jeden z hudebníků a na podiu předvedl své umění v plné parádě. Hra na klavír a zpěv však nejsou jeho jedinou doménou. Ukázalo se, že zabrouzdal také do vod kosmetiky.

Mohlo by vás zajímat: Česko-Slovenský ples plný krásek. Mališová a Makarenko vynesly šperky za miliony

Není tomu tak dávno, co na světlo světa vyplavala skutečnost, že se Ondřej rád převléká do dámských šatů. Sám muzikant to potvrdil s humorem a upozornil na fakt, že se odmalička pohybuje v prostředí plném kostýmů. A tentokrát se ukázalo, že by z něj mohl být i velice zdatný vizážista.

Brzobohatý na ples nalíčil svou ženu

„Danielu jsem líčil já, alespoň jí mohu pomoci,“ prohlásil s humorem Brzobohatý v rozhovoru pro web Extra.cz. Svou zálibu v drag queen zkrátka a dobře otočil ve vtip a tak k celé záležitosti přistupuje i nadále. S manželkou dokonce sladili i podobné odstíny laku na nehty. „Nejsme sladěni úplně, já mám tmavě modrý odstín a Daniela má černý,“ upozornil na drobnou rozdílnost stálý člen zábavné televizní show Inkognito.

Čtěte také: Módní alarm z Česko-Slovenského plesu 2024: Nevkus i pár světlých momentů

Dvojice pro slavnostní večer zvolila tmavé odstíny oděvu. Daniela vynesla černé šaty s vysokým rozparkem, černé lodičky s otevřenou špičkou a k tomu tělové psaníčko. Ondřej na sobě měl klasický černý smoking, který doplnil bílou košilí, černým motýlkem a výraznými brýlemi ve stejné barvě.

Podívejte se, jak to slušelo ostatním hostům Česko-Slovenského plesu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.