Jakub Prachař učinil životní rozhodnutí. Letos se změním, slibuje veřejně

Slib Jakuba Prachaře, Jan Koller jako tajný host - Inkognito 4 (6).mp4

Záhadným slibem vzbudil Jakub Prachař coby jeden z hráčů, hádajících profese hostů, u moderátora Libora Boučka v oblíbené show zvědavost. Co výrokem naznačuje?

První letošní sdělení napsané Jakubem Prachařem na tabulku, jak je v zábavné show Inkognito zvykem vyjevovat myšlenky, přesně zní: Letos se změním a uvěřím si.

„Je to motto. Už to není zbytečná informace, ale pravda,“ okomentuje vzápětí slib kamaráda moderátor Inkognita Libor Bouček. Jakub Prachař souhlasně přikyvuje a zdůrazňuje, že v roce 2024 budou na jeho tabulce jen samé pravdy. Odhodlání jinak známého vtipálka tentokrát vypadá vážně myšlené.

Jakub Prachař chystá změny

„Ano, řekl jsem si, co všechno změním a udělám, co všechno dotáhnu. Uvidíme, jak budeme příští rok účtovat. Ale to se dozvíte samozřejmě až za rok,“ dodal ještě v zábavném pořadu s tajemným úsměvem na tváři Prachař. Na to se další z hráčů Petr Švancara vytasí se sdělením na své tabulce, že někdy lže. Kdy, necháme na vašem úsudku. Show Inkognito sledujte ve čtvrtek ve 21:35 na Primě nebo už teď na platformě prima+. V letošním prvním premiérovém díle v panelu hráčů usednou Jakub Prachař, Petr Švancara, Adéla Gondíková a Ondřej Brzobohatý. Opět se vynasnaží uhodnout povolání nebo slavnou osobnost na základě otázek a indicií.

Jan Koller je herečka

Velké pocty v podobě bouřlivého potlesku se dočká tajný host. Ve studiu usedne legendární Dino, bývalý fotbalový útočník a reprezentant Jan Koller (51). Hlasitý zájem publika vzbudí v jeho mladším kolegovi v řadě hráčů jistotu. „To je jasná herečka!“ hlásí hned svůj tip Švancara, čímž dostane nejen Kollera, který má co dělat, aby hlasitě nevyprskl smíchy. Netrvá dlouho a Petr Švancara zaperlí u dalšího hosta.

Čtěte také: Byl jsem dítě vesnice i outsider. Odchod ze Sparty byl vysvobozením, přiznává Koller

Švancara se učí česky

Když se Jakub Prachař zeptá tajemné ženy, jestli je indicie, kterou od ní hádající dostanou, signifikantní pro její povolání, začne se Švancara kroutit na židličce a nad cizím výrazem si povzdechne. „Už je to tady zase... Takhle jsme se dozvěděli, co je to slovo interiér… i naši,“ baví neznalostí některých synonym v češtině publikum, načež ho kolega z panelu Prachař uklidní, že díky „novým“ slovům může teď provozovat vlastní show a představovat je v ní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.