Petr Švancara zřejmě dostane od manželky za uši. Syn chce kvůli fotbalu ukončit školu

Škola brzdí fotbalovou kariéru - Inkognito (21)

Petr Švancara asi doma od manželky pochválený nebude. Jejich syn, který hraje také fotbal, se rozhodl, že půjde v otcových šlépějích. Bohužel nejen ve fotbale, ale i ve studiu. Reakce bývalého profesionálního fotbalisty na tento nápad zřejmě doma vyvolá nepokoje.

Není to pravidlo, ale často se stává, že profesionální sportovci studiu moc pozornosti nevěnují. Často je to i logické. Když má člověk velké sportovní ambice, tak kolikrát kvůli tréninkům a zápasům v Česku i zahraničí klasické vyučování nestíhá. V takovém případě už je celkem pravidlem, že přichází na řadu individuální studijní plán, díky kterému je možné si školu přizpůsobit sportu.

Místo školy fotbalová kariéra

Zažádat o individuální studijní plán ale zřejmě bývalého profesionálního fotbalistu Petra Švancaru (45) nenapadlo. Jeho šestnáctiletý syn Daniel, který hraje fotbal v reprezentaci, se totiž rozhodl, že půjde v otcových šlépějích. „Jedeme autem ze zápasu a on mi říká: Táto, jsem zjistil jednu důležitou věc. Mě ta škola brzdí. Já v tom fotbale jsem schopný dosáhnout mnohem víc, kdybych neměl tu školu,“ vypráví Švancara historku v pořadu Inkognito, jehož premiérové díly můžete sledovat ve čtvrtek večer na Primě. Jako otec má ale pro syna pochopení. „Já úplně v klidu odpověděl, protože jsem tak nastavený a rozumím mu: Kdo to řekne matce?,“ zakončuje bývalý fotbalista a celé studio propuká v smích.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.