Celebrity

30. července 2023 07:00

Karolína Oehmová

Bazén plný salátu. Petr Švancara má neobvyklé přání, které by si splnil jen inkognito

Švancara - anketa

Bývalý fotbalista Petr Švancara (45) je velký showman. Svým inkognito přáním určitě pobavil nejednoho fanouška. Nyní ale také prozradil, jak vypadalo jeho první rande nebo co ho zaujalo na jeho ženě.

Kdybys mohl být na veřejnosti inkognito, jakou věc, kterou si nyní nemůžeš dovolit, bys udělal?
Objednal bych si obrovský bazén, kam bych dal dvě tuny pařížského salátu, držel bych dva rohlíky v ruce a skočil bych do něj šipku. Potopil bych se a tak dlouho bych se cpal, než bych vylezl. To by mě bavilo a chtěl bych to někdy zažít.

Jaké bylo tvé první rande?
Myslím, že bylo už ve školce, protože jsem ženský chtivý chlap. Vždy jsem byl, ženy byly pro mě velká slabost. Takže když jsem sedl do lavice v šesti letech, Jitka Rotová, ta kočanda v sukni s blonďatými vlasy, tam vedle mě seděla, a i když to byla hodina češtiny, považoval jsem to za první rande a myslel jsem si, že mám šanci. Pak jsem ale dostal čtyřku z češtiny a byl jsem přeřazen.

Měla by partnerka spíš umět líbat, nebo vařit?
Měla by umět vařit. Líbání jsem schopný bez problému naučit.

Blondýnky, nebo brunetky?
U holek se to vždy poznalo dole, takže dnes to není moc poznat. Každopádně co se týká vlasů, bylo mi to vždy jedno.

Co tě zaujalo na tvé partnerce?
Ze začátku vždy zaujmou oči, pak prsa a zadek. Samozřejmě také vůně a mám rád nehty. To jsou ale takové ty věci, které člověka zaujmou na první pohled. Pak to ale přeroste do povahy.

Prsa, nebo zadek?
Zadek, vždy zadek. Je to to nejvíc, co mě na holkách vždy bavilo. Paradoxně si myslím, že jsem osahal více zadečků než prsou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.