Celebrity

18. června 2022 17:05

Anna Fedorov

Petr Švancara: Rozchod s manželkou bolel hodně. Odloučení nás nakonec posílilo

Petr Švancara v pořadu Povídej

Petr Švancara s manželkou Kamilou prožívali začátkem roku krušné období. Nejdříve oznámili rozchod, ale poté přišel zlom a manželé v květnu potvrdili, že se dali opět dohromady. Bývalý fotbalový útočník v březnovém dílu pořadu Povídej na CNN Prima NEWS vylíčil, jak chvíle odluky prožíval. Ačkoliv ho rozchod bolel, soustředil se prý hlavně na své děti. Nyní to vypadá, že jsou manželé opět šťastni.

Švancara si manželku Kamilu vzal před dvěma lety a spolu vychovávají dceru Lauru. Z předchozího manželství má bývalý útočník dceru Nikolu a syna Dana. Že mají partneři problémy, prozradil sám sportovec na konci ledna na sociálních sítích, kde zveřejnil jejich společnou svatební fotografii. Sebe a Kamilu však oddělil tučnou černou čárou a příspěvek doplnil smutným emotikonem. Redakci Expres poté potvrdil, že jdou od sebe. V květnu pak stejnému médiu napsal, že se dali opět dohromady.

Moderátorce Radce Červinkové pak v pořadu Povídej vylíčil, jak měsíce odluky zvládal. „Neprožíval jsem úplně ideální období,“ přiznal v březnu hráč přezdívaný „Mercedes“. „Teď jsme se se ženou rozcházeli a každý, kdo si rozchodem prošel, ví, že to není nic příjemného. Zvlášť když s člověkem prožijete několik dobrých let a pak se to třeba během jednoho roku vytratí,“ řekl 44letý sportovec.

Rozchod mě hodně bolel

„To srdíčko i palice byly rozdrbané a v břiše lítaly vrtulníky. Zasáhlo mě to a nějakou chvíli jsem se z toho dostával. Přeci jen jsme byli spolu 6 let,“ sdělil tehdy.

Důvody, které k ukončení vztahu vedly, si nechal raději pro sebe. „Myslím, že pokud je člověk soudný, cítí svoji vinu. Zřejmě jsem něco podcenil. Ten sedmý rok byl bohužel klíčový. Ono se i říká, že je to takový rok krize. Ale také nikde není napsané, že se k sobě nemůžeme vrátit,“ uvedl před pár měsíci Švancara. Zřejmě už tehdy doufal, že se přeci jen s manželkou usmíří. „Vzhledem k tomu, že máme malou dcerku, snažili jsme se s Kamilou vycházet v dobrém. Není to rozhodně tak, že bychom po sobě něčím házeli,“ upřesnil bývalý útočník.

Velkou oporou mu byly hlavně jeho děti, se kterými trávil hodně času. „Hrozně mi to pomáhalo psychicky. Víc maminek neznamená, že budou mít děti mezi sebou špatný vztah,“ uzavřel sportovec.

Že jsou manželé opět spolu, potvrdil Švancara v polovině května. Slavný pár tehdy dokonce vyrazil na koncert v Praze a zážitkem se pochlubil na Instagramu. „Je to tak, dali jsme si pauzu, abychom to svoje manželství trochu probrali. Vrátili jsme se k sobě a věřím, že nám to vydrží už navždy. Jsem rád i kvůli dětem. To odloučení nás posílilo,“ sdělil Švancara Expresu. Celý rozhovor sledujte v neděli 19. června na CNN Prima NEWS od 21:30.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.