Celebrity

18. června 2022 09:25

Gabriela Kolinová

Kiki a Maki už jsou obě maminkami. Nausch Sluková porodila a prozradila i jméno

Plážová volejbalistka Markéta Nausch Sluková (33) se konečně dočkala svého dárku, jak o těhotenství mluvila během vánočních svátků, a porodila holčičku. Ta dostala jméno Maya. Dvojnásobná medailistka z mistrovství Evropy sdílela něžnou fotku na svém Instagramu.

K fotce připsala pyšná maminka pouze: „Vítej, Mayo.“ Tím prozradila i zajímavé jméno, které spolu s manželem a koučem Simonem Nauschem pro holčičku vybrali.

Těhotenství oznámila volejbalistka během loňských vánočních svátků. O očekávaném miminku mluvila jako o tom nejkrásnějším dárku.

„Věřím, že vám letos Ježíšek nadělil spoustu krásných chvil, radosti a milých překvapení. My ten nejkrásnější dárek dostali už před pár měsíci. Nechávali jsme si to pro sebe a nejbližší rodinu, ale náš předčasný vánoční dáreček už se moc skrývat nechce a začíná se jasně ukazovat světu. Zdá se tedy, že je na čase se o tu radost podělit i s vámi. Kdo by to byl řekl, že rok 2021 nakonec přeci jen bude jedním z mým nejmilejších a že poslední čtvrtletí letošního roku vyjde konečně podle představ,“ oznámila Sluková na sociálních sítích.

Ostatně i její bývalá spoluhráčka Kiki, Kristýna Hoidarová Kolocová, je pyšnou a dokonce už dvojnásobnou maminkou. Její Viktor oslavil před týdnem už druhé narozeniny. A v listopadu loňského roku přišla na svět holčička Klárka.

Kiki a Maki v rozhovoru v talkshow Geni a Míši (2014):

Zatímco Kristýna Hoidarová Kolocová ukončila profesionální kariéru, Markéta Nausch Sluková s novou mateřskou rolí rozhodně sportovní dráhu skončit nechce. „Chtěla bych se k vrcholovému sportu ještě vrátit. Jak rychle to půjde, to teprve uvidím časem, ale ještě mám pár nesplněných písečných snů,“ svěřila se nedávno volejbalistka.

Dramatický rozchod Kiki a Maki

Beachvolejbalistky Kiki a Maki se spolu znaly od základní školy, odehrály na plážových hřištích deset sezón. Staly se mistryněmi Evropy do 23 let, dvakrát vyhrály mistrovství České republiky a na Letních olympijských hrách 2012 v Londýně dokonce obsadily 5. místo. V roce 2015 přišel rozchod.

„Hrály jsme spolu deset let, od deseti let jsme se i znaly, kamarádily. Ten vztah přešel do takové marketingové klícky. Dlouhou dobu to fungovalo, jenže pak přišel moment, že už jsme neměly kam růst. V roce 2015 jsem Kristýně řekla, že už nechci takto pokračovat, a tam přišlo to, proč to bylo tak dramatické. Zatímco já to nechtěla mediálně probírat, Kristýna se rozhodla o tom mluvit. To drama vzniklo tím, že to bylo prezentováno jen tou její formou, takže celá kauza byla hodně jednostranná,“ uvedla tehdy v rozhovoru pro server flowee.cz Sluková s tím, že by to řešila jinak. Zda se jejich vztahy někdy napraví, není jisté. Třeba by jim v tom mohla pomoci nová mateřská role a jejich děti.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.