Celebrity

11. června 2022 10:49

redakce Prima Ženy

Nela Slováková se rozešla s hokejistou. Nepodpořil ji, když hledala ztraceného psa

Ještě během pátku postovali na sociální sítě fotky z dovolené u moře, mluvili v nich mimo jiné o chystané svatbě. Večer byl najednou konec. Influencerka Nela Slováková oznámila, že se po pěti letech rozešla s hokejistou Lukášem Kozákem, protože nedostatečně dává najevo city a emoce.

Rozchod přišel krátce po tom, co se Slovákové ztratila čivava Lotty, kterou nikdo nemohl dlouhé hodiny najít. I když se pes nakonec díky jejím kamarádům objevil, vztah tuhle krizovou situaci nepřežil.

A to přesto, že hokejista Lukáš Kozák je podle Slovákové úžasný chlap a život s nim jí přinesl spoustu úžasných okamžiků. "Ale pro mě je to člověk bez lásky, citu a bez projevování emocí," napsala ve stories na Instagramu, kde si následně stěžovala, že zatímco ona šest  hodin bez psa propadala zoufalství, její dnes už expřítel s ní dost nesoucítil.

"Dnes se mi při ztrátě Lotty ukázalo, že takto, jak se i v krizových situacích Lukáš dokáže bez emocí a lásky chovat, že takto žít nechci," napsala.

Že Slovákové na fence Lotty opravdu záleží, ukázal její dnešní instagramový post, ve kterém jí mimo jiné napsala: "Jsi to nejkrásnější, co mě v životě potkalo a Tvá čistá láska je něco, co Ti budu oplácet, než se rozloučíme doopravdy."

O muži, s nímž prožila pět let života a včera se rozešli, nepadlo ani slovo. A to mluvili nejen o svatbě, ale před časem také například o tom, že by si spolu chtěli postavit dům.

Influencerka, kterou na Instagramu sleduje skoro 400 tisíc lidí, se také svěřila s tím, že poslední dobou byli s Lukášem Kozákem už spíše "parťáci a obchodní partneři" a že ona potřebuje něco víc.

Na dovolenou do Chorvatska, kde pronajímá apartmány, spolu odjeli před několika dny po tom, co Slováková oznámila prodej své brněnské firmy. V Česku vlastní oficiálně dvě firmy, ve kterých je zapsaná jako jednatelka i společník s vkladem. Obchod s oděvy Neonky a salon krásy s poněkud krkolomným názvem Maderonkárna, který má pobočku v Brně. Právě o ní na sociálních sítích Slováková v dubnu prohlásila, že ji prodává  - stalo se tak krátce po konfliktu s jednou zákaznicí.

Vítězka reality show Hotel Paradise v době covidové pandemie vzbudila rozruch, když mimo jiné prodávala roušky a aktivním stříbrem, které však často kupujícím dlouho nedodávala. Zákazníci si stěžovali také na to, že roušky i nabízené dezinfekční gely byly předražené.

Zdroj: Instagram, https://www.expres.cz/celebrity/nela-slovakova.A220606_122853_dx-celebrity_amh; https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/nela-slovakova-koronavirus-rousky-gely-eshop-stiznosti-hrabonela.A200325_081525_lidicky_sub

Sdílejte článek
Štítky pes láska emoce Instagram Nela Slováková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.