Celebrity

11. června 2022 10:49

redakce Prima Ženy

Nela Slováková se rozešla s hokejistou. Nepodpořil ji, když hledala ztraceného psa

Ještě během pátku postovali na sociální sítě fotky z dovolené u moře, mluvili v nich mimo jiné o chystané svatbě. Večer byl najednou konec. Influencerka Nela Slováková oznámila, že se po pěti letech rozešla s hokejistou Lukášem Kozákem, protože nedostatečně dává najevo city a emoce.

Rozchod přišel krátce po tom, co se Slovákové ztratila čivava Lotty, kterou nikdo nemohl dlouhé hodiny najít. I když se pes nakonec díky jejím kamarádům objevil, vztah tuhle krizovou situaci nepřežil.

A to přesto, že hokejista Lukáš Kozák je podle Slovákové úžasný chlap a život s nim jí přinesl spoustu úžasných okamžiků. "Ale pro mě je to člověk bez lásky, citu a bez projevování emocí," napsala ve stories na Instagramu, kde si následně stěžovala, že zatímco ona šest  hodin bez psa propadala zoufalství, její dnes už expřítel s ní dost nesoucítil.

"Dnes se mi při ztrátě Lotty ukázalo, že takto, jak se i v krizových situacích Lukáš dokáže bez emocí a lásky chovat, že takto žít nechci," napsala.

Že Slovákové na fence Lotty opravdu záleží, ukázal její dnešní instagramový post, ve kterém jí mimo jiné napsala: "Jsi to nejkrásnější, co mě v životě potkalo a Tvá čistá láska je něco, co Ti budu oplácet, než se rozloučíme doopravdy."

O muži, s nímž prožila pět let života a včera se rozešli, nepadlo ani slovo. A to mluvili nejen o svatbě, ale před časem také například o tom, že by si spolu chtěli postavit dům.

Influencerka, kterou na Instagramu sleduje skoro 400 tisíc lidí, se také svěřila s tím, že poslední dobou byli s Lukášem Kozákem už spíše "parťáci a obchodní partneři" a že ona potřebuje něco víc.

Na dovolenou do Chorvatska, kde pronajímá apartmány, spolu odjeli před několika dny po tom, co Slováková oznámila prodej své brněnské firmy. V Česku vlastní oficiálně dvě firmy, ve kterých je zapsaná jako jednatelka i společník s vkladem. Obchod s oděvy Neonky a salon krásy s poněkud krkolomným názvem Maderonkárna, který má pobočku v Brně. Právě o ní na sociálních sítích Slováková v dubnu prohlásila, že ji prodává  - stalo se tak krátce po konfliktu s jednou zákaznicí.

Vítězka reality show Hotel Paradise v době covidové pandemie vzbudila rozruch, když mimo jiné prodávala roušky a aktivním stříbrem, které však často kupujícím dlouho nedodávala. Zákazníci si stěžovali také na to, že roušky i nabízené dezinfekční gely byly předražené.

Zdroj: Instagram, https://www.expres.cz/celebrity/nela-slovakova.A220606_122853_dx-celebrity_amh; https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/nela-slovakova-koronavirus-rousky-gely-eshop-stiznosti-hrabonela.A200325_081525_lidicky_sub

Sdílejte článek
Štítky pes láska emoce Instagram Nela Slováková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.