Celebrity

1. května 2022 06:05

David Laštovka

Před rokem na 1. máje oznámila Monika Absolonová rozchod. Šlo jen o dluhy?

Absolonová se rozešla (zdroj: CNN Prima NEWS)

Když loni přesně na prvního máje zpěvačka Monika Absolonová (45) oznámila rozchod se svým o pět let mladším partnerem, bývalým hokejistou Tomášem Hornou (40), s nímž má dva syny, pro mnohé kamarády i fanoušky to byl šok. Absolutně nic nenasvědčovalo tomu, že dvojice prožívá nějakou krizi. Co se v životech Moniky a Tomáše od té doby stalo?

Ještě na začátku března, tedy necelé dva měsíce před rozchodem, Absolonová s Hornou společně poskytli rozhovor webu iDNES.cz. Mluvili o sobě doslova v superlativech a vyměňovali si láskyplné a něžné vzkazy.

„Děkuji ti, že jsem se díky tobě mohl stát lepším člověkem,“ vysekl jí poklonu Horna. „Miluji tě,“ reagovala Absolonová. Teprve až po několika týdnech, kdy ukončení vztahu oznámila, vyšlo najevo, v čem byl problém. Chvíli se mezi bulvárními novináři spekulovalo o nevěře, nikdo třetí prý ale v rozchodu roli nehrál. Šlo o hokejistovy dluhy, které nadělal a Monika o nich neměla tušení.

„Spoluhráč mi takhle jednou mezi řečí povídá, že potřebuje pomoct. Jestli bych mu neručil za půjčku. Jasně, proč ne. Neváhal jsem ani vteřinu. U něj doma mi všechno vysvětlil. Že je to na barák, který stavěl, a protože už si půjčoval poněkolikáté a nebylo to zrovna v bance, potřeboval někoho, kdo svým podpisem riskantní půjčku zajistí. Šlo o sedm set tisíc. Vůbec jsem netušil, že existuje někdo, komu se říká lichvář. A už vůbec bych nepředpokládal, že za rok zjistím, že ten spoluhráč nic neplatí, takže jeho dluh jde za mnou. Začaly telefonáty a požadavky na urychlené splacení, samozřejmě napumpované o nesmyslné úroky,“ svěřil se Tomáš Horna webovému projektu Bez frází.

Našla Monika Absolonová novou lásku?

Původní dluh se vyšplhal na miliony korun. Neustále si musel půjčovat a dostal se do dluhové pasti, ze které nebylo úniku. „Dospělo to do stavu, kdy jsem se jednoho dne odhodlal, spolkl poslední kousky hrdosti a došel do nemocnice. Všudypřítomný stres mě definitivně dohnal a já se zhroutil. Napadaly mě i nejhorší věci. Že se prostě zabiju a bude klid. Neviděl jsem lepší východisko a navíc mě šílené trápilo, že i proto, že žiju se známou zpěvačkou, se všechno propálí veřejně. Lidé, jimž jsem dlužil peníze, přesně tímhle vyhrožovali,“ prohlásil Horna, který se nakonec dával dohromady v psychiatrické léčebně. Dnes pracuje jako kondiční trenér v akademii mládeže fotbalové Sparty a snaží se odrazit ode dna.

Monice Absolonové se bolestným a zřejmě nevyhnutelným rozchodem ulevilo. V poslední době ve svém životě učinila několik zásadních změn. Radikálně zhubla, nechává si zase narůst dlouhé vlasy a opět ji zdobí její tradiční úsměv.

Od té doby, co je single, se o její srdce pokouší řada mužů. S nadsázkou přiznává, že si na ně musela udělat pořadník. Novou známost ale nehledá. Zatím si nedokáže představit, že by svým malým synům přivedla někoho domů. Vždy zdůrazňuje, že blaho šestiletého Tadeáše a tříročního Matouše je pro ni na prvním místě. A také říká, že je nutné, aby dobře vycházeli s otcem, se kterým ona už žít nemůže.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.