Jakuba Prachaře dobíhá věk. Kromě víček mám povislé i jiné věci, žertoval

Povislá víčka Jakuba Prachaře – Máme rádi Česko

Oblíbená televizní soutěž v čele s moderátorem Liborem Boučkem a kapitány Jakubem Prachařem a Vojtěchem Kotkem se na obrazovkách pravidelně objevuje už jedenáct let. Všichni se za tu dobu změnili, ale Prachař na sobě začal pozorovat příznaky stárnutí, které se mu už moc nelíbí. A toho, jak se je snaží ztlumit, si zase všimli všichni ostatní.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Na to je ale potřeba mimo jiné také dobře vidět, a tak si kapitán červeného týmu začal roztahovat víčka, čímž zaujal moderátora.

„Co se děje?“ zeptal se Libor Bouček, když Prachaře při na první pohled podivné činnosti načapal. „Nic, otevíral jsem si oči. Protože jsem chtěl ušetřit a nešel jsem na operaci víček, tak si je vždycky jakoby zandám takhle nahoru, abych vypadal dobře,“ odvětil Jakub, jehož modré oči v tu chvíli opravdu působily výrazněji.

„Ty si takhle otevíráš oči?“ otázal se pobaveně moderátor, kterého netradiční praktika zarazila. A Jakub Prachař dal najevo, že na plastiku víček se mu zrovna dvakrát nechce. „Já na to nepůjdu, to je na mě drahé,“ zasmál se. Neobešlo se bez povšimnutí, že víčka si tak trochu sroloval, aby mu držela tam, kde mají.

„Já to mám zarolované pod tím, musíme rychle, než mi to spadne. Má to tendenci natékat, takže potom se udělají takové boule,“ vysvětlil Jakub Prachař. Boučka zajímalo, zda mu tuto techniku někdo doporučil. „Sám jsem si to doporučil, jsem si diagnostikoval povislá víčka. Diagnostikoval jsem si i jiné povislé věci, ale na to nejsou operace,“ zasmál se kapitán.

Jakub Prachař promluvil o vztahu se Sarou Sandevou: Dodnes nechápu, na co jsem ji sbalil:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.