Zdeněk Pohlreich fotil kalendář se psy. V čínské restauraci a bylo to menu, smáli se ostatní
Pohlreichovo menu s pejsky – Máme rádi Česko
Když se na kapitány a moderátora oblíbené televizní soutěže přijde podívat největší gastronomická hvězda Česka, je z toho pochopitelně velká událost. Jakub Prachař a Vojta Kotek se už se Zdeňkem Pohlreichem v minulosti viděli, nicméně v sále se rozjely spekulace, zda bylo jedno z prvních setkání tak nevinné, jak znělo.
V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. A když jim přišel tak výjimečný host, zkusili se předehnat také v tom, kdo z nich s ním měl originálnější první setkání.
Jakub Prachař se s legendárním šéfem poprvé setkal při natáčení seriálu, v němž měl příležitost se od něj naučit, jak se správně vykosťuje kuře. A právě tato zkušenost vybídla ke spekulacím o tom, co se vlastně dělo na zdánlivě nevinné akci, kde se se Zdeňkem Pohlreichem poprvé setkal Kotek.
Menu s buldokem
„My jsme se vlastně potkali poprvé u focení kalendáře s pejsky. Bylo to velmi netradiční setkání…“ zasmál se kapitán bílého týmu, který už zřejmě tušil, jaká narážka od jednoho z jeho kolegů přijde. „A to bylo v čínské restauraci, ne?“ propukl ve smích kapitán červeného týmu, který si představil, jak to bylo s vykosťováním tentokrát.
„To nebyl kalendář, to bylo menu, ne?“ zeptal se s úsměvem Libor Bouček. „Bylo to jasné menu. Myslím, že Zdeněk měl buldoka,“ rozpomínal se Vojta Kotek na detaily. „Nějakého cizího,“ doplnil jeho slova oblíbený šéfkuchař.
„O buldocích jsem slyšel, že záleží, jak se naloží,“ podělil se o svou zkušenost s vařením Jakub Prachař. „A hlavně s čím se ten buldok udělá,“ zasmál se Bouček. U obou nicméně není pochyb o tom, že ve skutečnosti doma ze psa nikdy žádný pokrm nepřipravovali a celé jejich povídání je protkané sarkasmem, jímž jsou proslulí.