Celebrity

10. května 2024 06:30

redakce Prima Ženy

Jakub Prachař detailně popsal svůj porod. Světlo, krev lítala, křik, vzpomíná herec

Máme rádi Česko XII (7) - Slavné osobnosti slaví padesátiny v Máme rádi Česko

Oslavy padesátin hned několik známých a úspěšných Čechů probudily v Jakubovi Prachařovi vzpomínku na příchod na svět. Herec na svůj porod vzpomíná jako na nejdivočejší oslavu, kterou si vybavuje.

Každý vyniká v jiném oboru, ale jedno je spojuje. Ročník 1973. Ve velkolepou narozeninovou oslavu se promění páteční díl zábavné soutěžní show zaměřené na znalosti známých tváří o Česku. Moderátor Libor Bouček ji přesně před rokem připravil špičkám ve svém oboru.

Líbí se vám show Máme rádi Česko? Přidejte své hodnocení na Kinoboxu.

Padesátiny na Primě oslavili lyžařka Kateřina Neumannová, režisér Jiří Strach, herečka Jitka Schneiderová, houslista Pavel Šporcl, fotbalista Jan Koller a herec Lumír Olšovský.

Kapitán bílého týmu Vojta Kotek neskrýval při natáčení show Máme rádi Česko obdiv k ročníku 1973. „Ten rok byl neuvěřitelně plodný. Narodili se v něm neuvěřitelní a mně oblíbení lidé. A jsem strašně rád, že je mám dneska v týmu,“ radoval se ze složení svého družstva a prozradil, jak proběhla jeho dosud nejdivočejší narozeninová oslava. „Byla velmi skromná. Setkali jsme se s pár přáteli, nakrojili jsme polárkový dort a já jsem sfoukl jednu svíčku,“ zatvářil se potutelně Kotek.

„U mě to bylo nejdivočejší asi poprvé, když mě máma rodila. To byla divočina. To světlo, krev lítala, ona křičela. Tenkrát ještě dělali císařské řezy zaživa. Oni ji omámili lahví vodky a tvrdili jí, že to bude stačit. Bylo to u nás v Kolodějích, kovář to tenkrát dělal,“ utahoval si jako již tradičně ze sebe Jakub Prachař.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.