Celebrity

24. dubna 2024 12:35

Eliška Reiglová

Sara Sandeva zkusila otrávit Prachaře sójovou tyčinkou. Mazej domů, nakázala mu

Sandeva chce zabít Prachaře – Máme rádi Česko

Jakub Prachař vyslyšel přání diváků oblíbené televizní soutěže. Aby se nepřejídal u stolu s občerstvením, začal si nosit svačinky z domu. Tentokrát mu ji připravila přítelkyně Sara Sandeva, která – vědoma si toho, že bude soutěžit s modelkami – mu v ní nechala i vzkaz.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Kapitán červeného týmu Prachař by se nepochybně stal vítězem pokaždé, kdyby existovala samostatná kategorie týkající se pojídání občerstvení.

Mohlo by vás zajímat: Jakub Prachař se chtěl cítit jako na fotbale. Místo klobásy dostal Titanic z chlebu

„A ty máš co?“ zeptal se Libor Bouček, když viděl, že jeden z kapitánů se tentokrát s chutí nepouští do pochutin na stole, ale vytahuje krabičku. Zúčastněné vítězky miss nechápaly, o co jde, a tak jim musel Prachař vysvětlit, proč se k tomuto kroku uchýlil.

„Jé. Já jsem dostal zase krabičku. Abych vám to vysvětlil, lidé píšou takové ošklivé dopisy, že jsem prase. Že jsem prase a že tady všechno jím. Tak jsem si to začal nosit z domova. Máma mi vždycky udělá svačinu,“ poznamenal Jakub Prachař.

Čtěte také: Pivo k snídani a hodně soli. Průzkum odhalil stravovací návyky Čechů, problém je už ve školách

„Tohle je od mámy?“ zeptal se Bouček. „Tohle bude spíš od mojí holky, protože jsou tady takové ty věci…“ řekl Prachař a ukazoval, že má samé zdravé potraviny. „A ty tam máš i vzkaz…“ všiml si pohotový moderátor. Kdo by ale čekal, že v krabičce bude papírek s přáním úspěšného dne, ten by se mýlil.

Jasný vzkaz a pokus o otravu

Kromě třech pánů, kteří se v soutěži objevují už léta pravidelně, byly přítomné jen samé krásné ženy. A o tom Sandeva patrně dobře věděla. „Jo, mám. Jo, je to od mojí holky: S nikým se v práci nebav a mazej hned domů,“ zasmál se Jakub Prachař, když četl, co je na papírku. Jeho přítelkyně tím ale neskončila.

„Mám tady dokonce i sójovou tyčinku. I přesto, že ví, že mám prudkou alergii na sóju,“ poznamenal Prachař. „Tak ona to není svačinka, to je takový pokus o atentát,“ zasmál se Libor Bouček. „No a když si dám sójovou tyčinku, mně vždycky začne otékat hlava. To já si za patnáct minut nejsem podobný,“ dodal Jakub. „Tak to se máme na co těšit, jen si ji dej,“ doplnil zlomyslně Bouček.

Podívejte se, jak Jakubovi Prachařovi obvykle chutná:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.