Celebrity

18. dubna 2024 18:25

Eliška Reiglová

Jakub Prachař se dočkal obrovské klobásy. Je to moje dirigentská hůlka, říká

Jakub Prachař dostal klobásu – Máme rádi Česko

Stůl s občerstvením k oblíbené soutěži v čele s Jakubem Prachařem a Vojtou Kotkem neodmyslitelně patří. Běžné jednohubky už ale kapitána červeného týmu nebavily, a tak požádal o obměnu, vysloveně si přál klobásu, aby se cítil jako na fotbale. Minule místo ní dostal obložený chléb, nyní se jí ale konečně dočkal a spokojenost v jeho výrazu byla evidentní.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Kapitán červeného týmu by se nepochybně stal vítězem pokaždé, kdyby existovala samostatná kategorie týkající se pojídání občerstvení.

Pořádná klobása

Pro nové soutěžící jsou i jednohubky zajímavým zpestřením, Prachařovi už se ale trochu omrzely, a proto požádal, aby místo nich dostal klobásu. Nejprve to vypadalo, že mu takové přání splněno nebude, nakonec se ale dočkal klobásy tak velké, že vydala za dvě běžné. Když Libor Bouček okomentoval, jak je nabídka jídla nevhodná pro sportovce, pokrm Jakuba nemohl přehlédnout.

„Já jakožto trenér si můžu dovolit takovou drobnůstku, že. To je taková moje dirigentská hůlka. Vždycky tím ukazuju, kdo kam a jak to má dělat. A myslím, že takový by trenér v podstatě měl být, protože ten už je v klidu. Ten už se jenom veze, takže si může dát klobásku a podívat se na svěřence, jak jim to šlape. A pak pronést nějakou motivační řeč a takzvaně jet na hotel. Nedejbože slíznout za ně nějaký úspěch,“ vysvětlil kapitán červeného týmu.

Trenérská práce a kanibalismus

„Tak se můžeš zeptat, která část této specifikace trenéra byla chybná. To se ptám... Nebo to tak ti trenéři dělají? Dobře,“ sledoval Bouček reakce talentovaných sportovců. „Podle mě trenér je ten, který se vyhřívá ve vaší slávě, ne?“ zeptal se Prachař. „Asi jak v kterém případě,“ řekl český reprezentant v rychlostní kanoistice Martin Fuksa. „Já to tak dělám teda,“ zasmál se Jakub.

„Bál jsem se, že ta otázka směřuje k tomu, která část trenéra tohle zrovna je. Ale omlouvám se, včera jsem se díval na jeden horor z kanibalistického prostředí,“ řekl s úsměvem Vojta Kotek. „Tohle je hypothalamus, to je prodloužená mícha. To je trenérská prodloužená mícha,“ dodal Jakub Prachař, než se do klobásy pustil.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.