Celebrity

10. dubna 2024 14:47

Eliška Reiglová

Andrea Kalousová převzala zpěvácké otěže. Střihla si starý hit Zlato, pojď na to

Andrea Kalousová Zlato pojď na to – Máme rádi Česko

Jak už je dobře známo, krásná modelka Andrea Kalousová se mimo jiných aktivit věnuje také zpěvu. Ačkoliv do populární soutěže šla primárně proto, aby přinesla nějaké ty body svému týmu, neplánovaně se nakonec ocitla také před mikrofonem. Prozradila totiž na sebe, že zpaměti zná hit DJ Lucifera z roku 1998.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Zpěv není jednou ze soutěžních disciplín, a tak Andrea Kalousová do bílého týmu body navíc nepřinesla, ukázala ale, že se dokáže ujmout čehokoliv.

Bývalá přítelkyně Kazmy k mikrofonu nechtěla, omylem se k němu ale sama dohnala poté, co Libor Bouček poznamenal, že píseň „Zlato, pojď na to“ je už poměrně stará a ona by ji tak ani nemusela znát. „A já to umím nazpaměť, tuhle písničku,“ poznamenala Kalousová. Když ji ale kolegové začali vyzývat k tomu, aby si ji šla zazpívat sama, zalitovala.

„To jsem neměla vůbec říkat,“ poznamenala, zatímco se už začínala lehce červenat. Nejen od dalších soutěžících, ale i z publika se začaly ozývat hlasy, které ji přemlouvaly k tomu, aby legendární píseň zazpívala. Nakonec se odhodlala a vydala se mezi zpěváky, kde jí místo uvolnil Václav Noid Bárta.

„Jako takhle, přihlásit se k téhle písni dobrovolně, to už chce odvahu,“ řekl se širokým úsměvem na rtech Libor Bouček. „Zlato, pojď na to, pojď na to,“ vyzval ji s úsměvem. Na to, jak se Andree Kalousové povedlo starý nejen diskotékový hit zazpívat, se podívejte v úvodním videu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.