Celebrity

12. dubna 2024 07:00

Eliška Reiglová

Jakub Prachař se chtěl cítit jako na fotbale. Místo klobásy dostal Titanic z chlebu

Chlebový Titanic Jakuba Prachaře – Máme rádi Česko

Stůl s občerstvením už k oblíbené soutěži v čele s kapitány Jakubem Prachařem a Vojtou Kotkem neodmyslitelně patří. Občerstvení obvykle bývá stejné, tentokrát ale došlo k mírné obměně a místo klasických jednohubek či pařených sýrů se na stole objevily prostorově výraznější pochutiny. Původně tam ale mělo být ještě něco jiného.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Kapitán červeného týmu by se nepochybně stal vítězem pokaždé, kdyby existovala samostatná kategorie týkající se pojídání občerstvení.

„Jídlo a pití v neomezeném množství k dispozici vám, jak jen budete chtít. Ty jsi získal tuhle specialitu…“ okomentoval Libor Bouček nové pochutiny, které se na stole v soutěži dosud neobjevily. Přímo před Jakubem Prachařem byl položený plátek chleba bohatě obložený šunkou, nejrůznějšími druhy sýra a okurkou.

Čtěte také: Jakub Prachař si přivydělával háčkováním. Dosud nechápe, proč si ho Sara Sandeva vybrala

„Ale protože se mě kluci ptali, jestli bych teda, když už jsem tak nenajedený, jestli bych nechtěl něco takového opravdického. Tak jsem si objednal klobásu, abych měl pocit, že jsem na fotbale, prostě pěknou velkou s dvojitou hořčicí. Ale bohužel ji nesehnali, tak mi vyrobili z chleba Titanic. Je to takzvaný trojkomín,“ vysvětlil kapitán červeného týmu.

Bůček pro hokejistu

„A Jarda dostal bůček,“ všiml si moderátor. „Já se bojím, abych se trošku nepromastil, aby mi neuklouzla ta krabice,“ poznamenal bývalý hokejový útočník Jaroslav Bednář. Naštěstí na tento problém existovalo řešení, neboť Prachařův chleba drželo pohromadě několik párátek. „Tak snad mu dáš aspoň špejli, ať se nepromastí,“ navrhl Bouček.

„Dám, to je pravda. Já ti dám špejličku, to je v pohodě, protože mně tohle drží pohromadě svojí vlastní vahou,“ zasmál se Jakub Prachař, který se dosud svého soukromého občerstvení ani nedotkl, a podal svému kolegovi z týmu jedno z párátek.

Šišlací víno

„Zapít to můžeme vínem od Radka, to je polská krev Aloise Hadamczika, nefiltrovaná,“ poukázal Vojta Kotek na červené víno. „To je tak, když Hadamczikovi pustíš žilou,“ zasmál se Prachař. „Hm, Kravaře 2006, to tam úplně člověk cítí,“ řekl Libor Bouček poté, co si k vínu přičichnul. „Ale pozor, budeš po tom trošku šišlat,“ zažertoval kapitán bílého týmu.

Podívejte se, jak Andrea Kalousová v Máme rádi Česko zazpívá hit Zlato, pojď na to:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.