Celebrity

27. října 2023 10:37

Eliška Reiglová

Jakub Prachař chce závodit v pojídání sýru. Čistý ČVUT, komentuje to Emma Smetana

Závod v pareničkách – Máme rádi Česko

Slovenský sýr parenica je oblíbenou pochoutkou, ať už ve své klasické, nebo uzené formě. Při pohledu na něj proto neodolal ani Jakub Prachař, který má tento sýr díky stočenému tvaru spojený s poněkud netradiční soutěží. Závod v pareničkách si s ním ale nakonec nikdo nedal a musel si vystačit sám.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Kapitán červeného týmu si ale přál vyhrát v soutěži, protože si vymyslel vlastní závod, kterým zaskočil i moderátora.

„Co jsi chtěl dát?“ zeptal se trochu nechápavě Libor Bouček. „Závod v pareničkách,“ vysvětlil Jakub Prachař, který už se chystal k nastartování důležitého závodu a doufal, že se k němu někdo připojí. „To je co?“ doptal se moderátor, načež se dočkal obsáhlejšího vysvětlení.

„Já to teda hraju s velkou, jo… U tý velký si odmotáš tu hranu, prdneš to do pusy a namotáváš. A kdo první to celý namotá do pusy, tak je vítěz,“ zasmál se Prachař. „Ukaž, jak se to hraje,“ pobídl ho moderátor. „Takhle, koukej. My jsme to hrávali v autě vždycky,“ ukazuje kapitán červeného týmu v zábavné show Máme rádi Česko, kterou můžete sledovat v pátek večer na Primě.

Prostor pro génia

„Takhle, závod většinou je, že s někým závodíš a ty to děláš sám,“ pousmál se Libor Bouček, protože k Jakubovi Prachařovi se nakonec opravdu nikdo, ani Vojta Kotek, nepřidal. Členové týmů se jen smáli a Emma Smetana dodala komentář.

„To je čistý ČVUT tohleto…“ řekla při pozorování Prachaře, zatímco bez rukou pojídá sýr ve tvaru stočené stuhy. „No, a teď si představ, že tohle normálně vysílá televize,“ upozornil ji Bouček. „Je dobrý dát géniovi prostor,“ odpověděla Smetana.

„Je to tam!“ zaradoval se Jakub Prachař, ale asi příliš brzy. „Mně se smíchala ta parenice se žvýkačkou,“ dodal. „A co s tím mám jako dělat já?“ zeptal se Bouček. „Já jsem ti to jenom chtěl říct,“ zasmál se Prachař, přičemž už se pomalu poohlížel po dalším sýru na talíři.

„Ty si dáš další?“ zeptal se Bouček. „Jo. Mně přišlo, že tamta trvala moc dlouho,“ řekl Jakub Prachař, který chtěl překonat svůj předešlý čas. „Je dobrý najít svůj talent,“ okomentovala jeho sýrové snažení Emma Smetana.

Sdílejte článek
Štítky závod soutěž Jakub Prachař sýr Máme rádi Česko Libor Bouček Emma Smetana Vojtěch Kotek České vysoké učení technické v Praze parenica

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.