Celebrity

17. října 2023 15:35

Eliška Reiglová

Jakub Prachař vychválil jednohubky. Ocenil nahnilou chuť od olivy

Jakub Prachař a shnilá olivka - Máme rádi Česko

Chlebíčky, jednohubky a stůl plný různých nápojů. Tak vypadá typické občerstvení na nejrůznějších sešlostech v Česku. Jakub Prachař kvalitu tohoto menu umí ocenit, a tak se jako jediný z celkem devíti přísedících u stolu pustil do kanapky, na které šunka držela tvar i po vyndání párátka.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Kapitán červeného týmu nicméně mohl být rád, že soutěž dokončil, protože neodolal pohoštění, které mu nakonec dobře udělat nemuselo.

„Líbí se mi, že jediný Jakub jde do tohoto experimentálního občerstvovacího pokusu, kde umělá hmota, která připomíná…“ řekl moderátor Libor Bouček, který přes jasné nechutenství soutěžících ani nemohl dokončit svou větu. Na tom, co hmota připomíná, ve výsledku ani nezáleželo, protože Jakub Prachař už měl jednohubku v ruce.

„Myslím, že je to jedno, protože chuť dobře srolované šunky všechno přebije,“ zasmál se Jakub Prachař, zatímco očima zkoumal kanapku. „Pozor, to je rolka s překvapením, které ty jsi vyjmul – a nenechal ses překvapit,“ upozornil přísedící Vojta Kotek, který v ruce třímal jednohubku i s olivou, kterou jeho kolega vyndal.

Čtěte také: Olivového oleje je málo a zdražuje. Čím ho nahradit? Řepkový je v mnohém lepší

„To překvapení jsem vyjmul a říkal jsem si, že když si představíš, že má v sobě ta oliva papričku, že je to její srdíčko, tak jsem jí chtěl dát svobodu,“ snažil se jeden z kapitánů v oblíbeném pořadu vysvětlit, proč si jednohubku nechce vychutnat kompletní.

Tuhá šunka a nahnilá chuť

„A místo toho sis vzal tuhle U-rampu,“ zavtipkoval Bouček, který narážel na fakt, že ačkoliv Prachař vyndal párátko, šunka na kanapce vypadá stále stejně. „Je zajímavé, že ten tvar drží. To znamená, že je to kvalitní,“ poznamenal konzument. „Je to čerstvé. Jestli šunka drží tvar, je čerstvá,“ potvrdila vysmátá Iva Pazderková.

Mohlo by vás zajímat: Iva Pazderková otevřeně promluvila o svých sňatcích i abstinenci

Jakub Prachař se nakonec do jednohubky skutečně zakousl a snědl ji. Měl nicméně poznámku k tomu, co mu zanechala na jazyku. „Ta olivka tomu dala takovou příjemnou, jakoby nahnilou chuť…“ dodal s humorem sobě vlastním.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.