Celebrity

13. října 2023 07:00

Eliška Reiglová

Vasil Fridrich se humorně pustil do Prachaře. Vedle neherců zazáříš, zasmál se

Vasil Fridrich stírá Prachaře - Máme rádi Česko

Vasil Fridrich patří k nejvýraznějším hercům poslední doby a zahrál si už po boku mnoha svých kolegů. Na řadu tak pochopitelně musel přijít i Jakub Prachař. Fridrich ale kupodivu říká, že na hraní s ním nebylo vůbec nic příjemného. Ze svého kolegy si nemilosrdně vystřelil.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Kapitán červeného týmu si jako jednu z posil vybral herce Vasila Fridricha, který ho spíše rozhodil než podpořil.

„Kuba, když mluvil o Vasilovi, tak říkal, že s ním hrál teď ve filmu…“ řekl Libor Bouček. „Takhle, Vasil hrál se mnou… Co?“ koukl se Jakub Prachař na svého kolegu. „No ty jsi hrál se mnou,“ oponoval mu Fridrich, aby s humorem sobě vlastním poukázal na to, kdo byl podle něj u filmu podstatnější.

„Pardon, já jsem chtěl říct, že Vasil musel hrát se mnou. Mně vypadlo to slovíčko,“ omluvil se skromně Prachař. „Já měl bohužel ne to štěstí jako Agáta, tak jsem musel hrát s Kubou,“ řekl s rošťáckým pohledem a úsměvem na rtech oblíbený herec.

Hrát s Prachařem? Nic příjemného

„Dobře, a co je na tom, jestli vůbec něco, jako příjemného, hrát s panem Prachařem?“ měnil rychle téma vysmátý Libor Bouček. Vasil Fridrich vypálil odpověď, o které by se mohlo zdát, že ji měl dopředu připravenou.

„Vůbec nic. To je zkrátka fakt. Musí to člověk strpět, taky už to moc lidí nedělá, že by hrálo s Kubou. Ta plejáda herců, kteří jsou s ním ochotní hrát, už je poměrně uzounká, tak se sahá do B týmu, proto jsem třeba já s ním teď hrál. Ale myslím, že přijde čas, kdy už to budou jenom neherci,“ zasmál se.

„A pak můžeš zazářit samozřejmě,“ dodal směrem k Prachařovi. Ten si, jak je u něj zvykem, vystřelil sám ze sebe a v humoru tak pokračoval. „Chtěl jsem říct za Vasila, on se to stydí říct, že nejšťastnější byl, když sedal do auta,“ dodal se smíchem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.