Celebrity

5. října 2023 08:00

Eliška Reiglová

Libor Bouček probral s Witowskou filmy pro dospělé. Nikdy jsme se nedívali spolu, žertoval

Světlana Witowská a filmy pro dospělé – Máme rádi Česko

Hudba je téma, které nepochybně zajímá celé Česko. Minimálně na cestách ji poslouchá snad každý. O tom ví i zpěvák Sebastian, který se odhodlal po pobídce Jakuba Prachaře svěřit s tím, že se rozhodl dělat nový žánr. Tím zaujal moderátorku a novinářku Světlanu Witowskou a Libora Boučka natolik, že se pustili do vášnivé diskuse.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. I proto si do svých týmů vybírají hosty, o nichž si myslí, že jsou silní a dokážou jim k výhře pomoci. Do červeného týmu se tak přidala například i Světlana Witowská.

Hned na úvod se ovšem kapitán červeného týmu rozhodl zaměřit na jiného hosta a vyzpovídat zpěváka Sebastiana ohledně jeho tvorby. „Já bych chtěl zmínit tu problematiku se Sebastianem. Chtěl bych to teď zlomit. Sebastiane, řekni nám něco, ty jsi říkal, že jsi změnil ten hudební žánr, kam ses teď opřel?“

„No, tak teď už se snažím psát písničky spíš pro dospělé. Mám hodně kamarádů ve tvém věku a říkají mi, že je jim nepříjemné doma poslouchat tu starší tvorbu,“ zasmál se Sebastian při pohledu na Jakuba Prachaře. Svým způsobem vyjádření ovšem tak trochu rozvířil vody.

Filmy pro dospělé

„Co je písnička pro dospělé? Já znám filmy pro dospělé…“ zarazila se Světlana Witowská. „Ty přece neznáš filmy pro dospělé,“ kontroval Jakub Prachař, který Witowskou popsal jako ženu, s níž by u nedělního oběda nechtěl probírat závažné téma.

„Ty znáš filmy pro dospělé?“ zarazil se moderátor Libor Bouček. „No jo…“ přiznala novinářka a moderátorka, čímž na sebe prozradila detail, který ze sledování jejích debat s politiky divák rozhodně odpozorovat nemohl.

„A to se jako díváte na ně?“ otázal se Bouček zvědavě. „Hele, já ti to řeknu pak, mě zajímá, co je písnička pro dospělé,“ snažila se Witowská vrátit k původnímu tématu. „No tak dobře, ale pak se k tomu musíme vrátit, protože Světlana se dívá na filmy pro dospělé… Takhle vzniká dezinterpretace, mimochodem,“ zasmál se moderátor.

Světlana Witowská si na Libora Boučka připravila záludnou otázku. „A ty ne?“ zeptala se se šibalským úsměvem. „Já? Taky. Ale nikdy jsme se nedívali spolu,“ vrátil úder Bouček, který se též řadí mezi moderátorské matadory.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.