Celebrity

27. září 2023 14:30

Eliška Reiglová

Jakub Prachař ví, jak zabavit děti v zoo. Když zmije vyklopí zuby, potěší je to, říká

Jakub Prachař a zmije gabunská – Máme rádi Česko

Libor Bouček, Jakub Prachař a Vojta Kotek mají kromě úspěšných kariér společné také to, že mají děti. Nejzkušenějším otcem z nich je podle moderátora Boučka nicméně právě Prachař, který už v minulosti přiznal, že alespoň dvakrát ročně jde do zoo. Jeho radu, kdy začít toto místo navštěvovat i s ratolestmi a co tam s nimi dělat, si ale nejspíš k srdci jen tak někdo nevezme.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Rodičovské body si pokusil připsat Jakub Prachař, který přišel se zajímavou radou, jak trávit s dětmi čas v zoo.

„Kdy má člověk začít chodit s dítětem do zoo? Ty jsi zkušenější otec než my dva,“ otázal se Libor Bouček, ještě netušíc, jaké odpovědi se dočká. Sám je otcem malého chlapečka, další dítě je na cestě a výpravy do zoo s nimi jednoho dne dozajista začne podnikat. Podle návodu kapitána červeného týmu to ale zřejmě nebude.

Děti a láska k hadům

„Já nevím. Záleží… Zajímavé je, když je třeba krmení zmije gabunské. To je moc dobré. Zmije gabunská má nejdelší zuby na světě. Když se otevře a vyklopí se ty zuby, to dítě hned potěší,“ zasmál se Jakub Prachař.

Čtěte více o zmiji gabunské: Had s největšími zuby světa zabíjí s 90% úspěšností. Podívejte se, jak si pohraje s kořistí

Pro Libora Boučka byla tato informace zábavná i šokující. „V kolika letech jsi začal dceru vystavovat tomuto silnému zážitku?“ zeptal se. „Ve dvou letech,“ odvětil Jakub Prachař. „A od té doby chodí pravidelně? Tak nevím, jestli to vzít jako inspiraci do našeho rodičovství,“ dodal moderátor, pro kterého asi zmije v úvahu nepřipadá.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.