Celebrity

22. září 2023 07:00

Eliška Reiglová

Kapela Lunetic posílená o Prachaře se nebojí striptýzu. Já mám co nabídnout, tvrdí Jakub

Lunetic nabízí striptýz - Máme rádi Česko

Uskupení Lunetic bylo v 90. letech a na počátku nového tisíciletí obklopované fanynkami. Martin Kocián už s nimi nevystupuje, ale dočasně se ho nabídl nahradit Jakub Prachař, pro kterého bylo novinkou, když mu Aleš Lehký sdělil, že kromě koncertů nabízí také popůlnoční striptýz. Že by se zalekl, to se říct nedá.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, ale kapitáni zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Na pomoc jim přišly nejpopulárnější české skupiny, konkrétně chlapecká kapela Lunetic a dívčí uskupení Holki. A Prachař si našel podporu ve formě legendárních Luneticů.

Nový člen Jakub

Zástupy fanynek se na koncertech skupiny Lunetic v podstatě neztenčily, jen už nejde o náctileté slečny. Ty totiž vyrostly a většinou už mají rodiny. Přesto mají pánové v záloze řešení pro případ, že jejich vystoupení nebude mít u přítomných takový úspěch, jaký by si přáli. Rádi by, aby byl dav skutečně rozparáděný.

„Tam je takový problém, že když ten večer nefunguje úplně, třeba lidi zapomněli ty písničky, tak je možnost striptýzu po půlnoci,“ řekl Aleš Lehký a lehce tak šokoval Jakuba Prachaře, který je nejčerstvějším dočasným přírůstkem a ve skupině se díky show Máme rádi Česko stal dokonce kapitánem.

„Jo? To mi manažer neříkal. Ale to je příjemný bonus,“ zasmál se kapitán, kterého překvapila novinka, že by se měl svlékat. „Hele, ale doteď to nebylo potřeba. Ale když jsi tady, tak možná...“ dodal Lehký, který dobře ví, jaké to je, když po něm fanynky prahnou.

Jakub Prachař humorem sobě vlastním opět nezklamal a ukázal, že je ochotný ke každé dobře míněné špatnosti. „No tak já mám co nabídnout, to je pravda,“ dodal k možnosti striptýzu, kterého se ale fanynky s největší pravděpodobností nikdy nedočkají.

Sdílejte článek
Štítky Jakub Prachař Máme rádi Česko Vojtěch Kotek Lunetic striptýz Aleš Lehký Martin Kocián

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.