Celebrity

20. září 2023 15:38

Eliška Reiglová

Vojta Kotek se snaží začlenit do skupiny Holki. Čtvrtá členka kníra neměla, říkají

Vojta Kotek manažerem - Máme rádi Česko

Začlenit se do pevného dívčího uskupení je pro muže problém. Své o tom ví Vojta Kotek, který se snažil zjistit, jak by se nejlépe uplatnit ve skupině Holki. Původně padl nápad, že nahradí čtvrtou členku, kterou kdysi bývala Klára Kolomazníková. To ale vzhledem ke svému kníru vzdal a coby manažer nabídl děvčatům maďarskou hudební scénu.

Skupina Holki vznikla v roce 1999. Je čistě dívčí a tuto dynamiku se chvíli pokoušel narušit Vojta Kotek coby kapitán v oblíbené show Máme rádi Česko. Jakub Prachař se se skupinou Lunetic sžil okamžitě, jeho kolega ovšem musel chvíli přemýšlet nad tím, jak by nejpopulárnější české dívčí skupině mohl být užitečný.

„Vy jste taky měly čtvrtou členku, pokud vím, ale s tím knírem by mi to šlo hůř…“ zapřemýšlel Kotek, zda by se mohl chopit role zpěváka a tak trochu rozbít feminní energii, která ve skupině panuje. „Ale kníra neměla, teda,“ řekla Nikola Šobichová a jasně tím naznačila, že skrz zpěv Vojtěchova cesta s Holkami nepovede.

Maďarské hity

Když kapitán jednoho ze dvou soutěžních týmů, tentokrát složených ze dvou populárních kapel 90. let, zjistil, že zpěvákem nebude, chopil se jiné příležitosti. „Já nevím, jestli bych vás třeba nemohl managovat, co vy, jak to vidíte?“ zeptal se. „Klidně,“ odkývaly mu nabídku Holki. To ještě netušily, co by je pod jeho velením čekalo.

ČTĚTE TAKÉ: Skupina Holki o dopadech slávy: Lunetici měli Kociána, my potížistku Radanu

„Přece jen ten trh tady u nás je víceméně prošlápnutý, nějaký lehký comeback bychom tam mohli dát… Ale uvažovaly jste o Maďarsku?“ nadhodil Vojta Kotek, kterého můžete sledovat také v roli potomka Einstejna na stopě zločinu. „Ještě ne a není to špatný nápad,“ kontrovaly dámy. „Ty texty přeložíme, to bude ‚ízy pízy', chce to jen vypilovat trochu ten přízvuk a to ‚hťrpšlč'. To bude zpěvný, ten jazyk je zpěvný, opravdu,“ začal hned uvažovat kapitán a manažer v jedné osobě.

Vystoupení v nákupáku

Vojta Kotek byl oděn do košile a vesty, v kombinaci s knírem a účesem tak už ani moderátorovi neušlo, že do své nové role by se hodil. „Já si myslím, že ty opravdu na první dobrou vypadáš jako manažer skupiny Holki,“ poznamenal Libor Bouček.

Jakub Prachař to na turné po Maďarsku nevidí, jako nový člen a kapitán skupiny Lunetic ale přispěl svým moudrem do diskuse. „Já vidím to první vystoupení… Holky takhle, musíme pomaličku. Nebude to nic velkýho, je to v nákupáku, ale zase hezký pódium,“ zasmál se.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.