Kotek oškubal Zedníčka. Teď chce svou kořist nabízet na sociální síti

Nové díly seriálu Einstein II sledujte od 25. října na Primě

Vojtěch Kotek opět perlí coby prapravnuk Alberta Einsteina v nových dílech oblíbeného seriálu. Ještě předtím stihl představitel hlavní role v zábavné show prozradit, jaké nezvyklé přání měl při natáčení režisér.

Letos slaví televize Prima třicet let své existence. Jubileu byl věnován také jeden celý díl zábavné show Máme rádi Česko. Právě v ní vyšla najevo následující pikantní zajímavost ze zákulisí natáčení druhé řady komediálního krimiseriálu, v němž hlavní roli nesnesitelného génia ztvárnil Vojtěch Kotek – v show kapitán bílého týmu.

„Je jen jediný pořad v historii televizní zábavy, který měl více dílů než tento, a to byl Kufr,“ připomněl Libor Bouček s tím, že co do délky moderace pořadu by Pavla Zedníčka, dá-li programový ředitel Primy, mohl dohnat už za dva roky. „Když jsme u toho Kufru, já jsem hrdým majitelem jednoho artiklu. S Pavlem Zedníčkem hrajeme v seriálu Einstein – případy nesnesitelného génia...“ načal historku s takřka šokujícím vyústěním Kotek.

Kšefty s chlupem Pavla Zedníčka

„Při natáčení jednoho dílu měl otočený chlup v kníru. Režisér mě požádal, abych mu ho vytrhl. Byl jsem nervózní, ale vytrhl jsem ho. Schoval jsem si ho, mám ho zatavený v pytlíčku a budu ho nabízet na Instagramu,“ podělil se v zábavné show o nejnovější byznys plány Kotek, kterého můžete sledovat coby Filipa Koeniga v nových dílech Einsteina na podzim na Primě nebo exkluzivně již nyní na prima+. I tentokrát se dostane do nezvyklých situací, které se snaží vyřešit svým brilantním mozkem a úsudky. Přesně to dostane hlavního hrdinu v podání Kotka do ringu.

Pokud se vám seriál Einstein líbí, ohodnoťte ho na Kinoboxu

Na Pavla Zedníčka coby šéfa kriminálky Ivana Urbana čeká kromě mrtvol i nová láska. Po rozchodu s manželkou se potýká s depresí, což se změní, když z Ameriky přiletí Veronika Freimanová jako Filipova matka Kamila. Více neprozradíme, ať se máte na co těšit!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.