Celebrity

15. září 2023 11:35

Eliška Reiglová

Jakub Prachař a Libor Bouček si střihli legendární Podvod. Teď je jim to líto

Podvod Libora Boučka a Jakuba Prachaře - Máme rádi Česko

Hudební doprovod je nedílnou součástí oblíbené zábavné show v čele s Liborem Boučkem. Nestává se ale často, aby z textů písní, které v pořadu zazní, vznikaly rovnou celé a celkem smysluplné konverzace. Moderátor prostřednictvím slov známého českého hitu například dokázal vyjádřit city s Jakubem Prachařem.

Nedílnou součástí show Máme rádi Česko je hra Dáreček, během níž soutěžící sedí okolo stolu, na kterém nechybí drobné pohoštění. Že jídlo nemusí být nutně určené jen ke konzumaci, se rozhodl dokázat Jakub Prachař, který si k soutěžnímu pultu odnesl rozmanité druhy sýrů, jimiž se ozdobil jako šperky. A nesundal je ani při hádání hudební skladby.

„Hele, je skoro půlnoc. Pozhasínám, půjdu se mejt, co bude dál, co já vím…“ recitoval Jakub Prachař úryvek ze slavné písně bratrů Nedvědů Podvod, zatímco mu na uších visely sýry a přepudrovával si čelo. Tento pohled nenechal chladným moderátora, který se rozhodl vyjádřit své emoce prostřednictvím dalšího textu. „Víš, co jsem chtěl jednou ráno? Ti říct, že už ti nezavolám,“ červenal se Libor Bouček.

Čtěte také: František Nedvěd stihl oslavit zlatou svatbu a usmířit se s bratrem. Plánů měl ale více

Převodník na řeč

Pánové se jako vždy nestyděli si ze sebe udělat legraci a v záživné konverzaci, u které znalec písně mohl tušit, jak dopadne, pokračovali. „Pro jednu pitomou holku?“ otázal se Prachař. „No jasně. Pro pár nocí touhy… jsem podved všechno, o čem doma si sníš,“ zasmál se Bouček. „A teď je ti to líto,“ vyhuboval kolegovi na závěr jeden z kapitánů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.