Celebrity

29. září 2023 18:05

Eliška Reiglová

Dcera Langmannové a Novotného už tátu pozná v televizi. Říká bum, bum, směje se modelka

Hosté show Máme rádi Česko XIV (5)

Ondřej Novotný je nepochybně jednou z nejvýraznějších osobností české, respektive i slovenské bojové scény. Toho si je dobře vědomá jeho manželka, modelka Renata Langmannová, která s ním pracovní záležitosti probírá doma. Ponětí o jeho profesi začíná mít už i tříletá dcera Meda, která dobře ví, jak tatínka komentovat, když ho vidí v televizi.

V roce 2016 založil organizaci Oktagon a stal se promotérem. Ondřej Novotný je své práci oddaný a svět MMA je pro něj jakýmsi domovem. Ten skutečný ale vytvořil spolu s Renatou Langmannovou, která v show Máme rádi Česko přiznala, že o jeho práci doma běžně hovoří. Zároveň už i dcerka Meda se blíží k tomu, aby si o zápasech mohla s tatínkem povídat.

„Jak často to ty doma řešíš, Renato, ten jeho sport, a jaký přínos k tomu třeba máš? Vybíráš zápasníky, říkáš tenhle je dobrý, tenhle špatný?“ zeptal se moderátor Libor Bouček modelky, která se spolu s manželem v soutěži postavila do týmu Vojty Kotka.

Bum, bum

„Jsem samozřejmě ráda, že to Ondra nenacvičuje doma na mně. Teď ještě s naší malou dcerou to ona nacvičuje spíš na nás. Jsem vlastně od začátku u toho, co Ondra začal… Neříkám, že 25 let, ale 15 určitě,“ rozpovídala se Langmannová.

„A malá dcera to nacvičuje na vás?“ zasmál se Bouček absurdní představě. Brzy ale zjistil, že Meda už má na svůj věk slušný přehled. „Naše dcera to úplně miluje. Její nejoblíbenější plyšák je Gogi, což je maskot Oktagonu. A když vidí tatínka v televizi, říká: ‚Tati, bum, bum, hají,‘“ zasmála se hrdá maminka.

Věta malé Medy přesvědčila Libora Boučka o její vnímavosti, protože podle něj přesně vyjádřila definici MMA. Jakub Prachař si ale neodpustil vtípek. „Na druhou stranu, když jste dceři doteď nekoupili jiného plyšáka, nedivte se, že miluje tohohle,“ řekl.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.