Celebrity

10. října 2023 17:40

Eliška Reiglová

Petr Jablonský vydá za tři hosty. Z Babiše přesedlá na Pavla a Fialu

Petr Jablonský jako politici - Máme rádi Česko

Politika je věčné i vděčné téma. Své o tom ví bavič Petr Jablonský, který zkušeně imituje vrchní představitele státu už celé roky. Přestože nejoblíbenější napodobované tváře už nejsou ve středu dění, z repertoáru je nevyřazuje, ochotně se ale učí i ty nové. Dokázal, že může být Babišem, a dokonce i zvládne vést konverzaci jako prezident Petr Pavel a premiér Petr Fiala.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Možná právě proto si kníratý z těchto dvou do týmu přizval posilu ve formě Petra Jablonského, který ač je jednou osobou, vydá za několik.

Jablonský jako Babiš

„Petr je tady a já musím říct, že měl v posledním roce před sebou spoustu výzev, protože se to trochu prohodilo. Zmizely ty pevné politické charaktery, nastoupili… jak je charakterizovat…“ zauvažoval Libor Bouček, jak pojmenovat tváře, které jsou na politické scéně výraznější teprve krátkou dobu. Oblíbený bavič ho nicméně stihl přerušit.

Čtěte také: Proč nevěříme politikům, které nevolíme? Vědci objevili neřešitelný problém lidských mozků

„Taky self-made milionáři, že jo. Jsem rád zase z médií, já mám taky média. Není problém, je to pravda,“ řekl Petr Jablonský hlasem Andreje Babiše, kterého umí imitovat už celé roky a postupem času se jen a jen zlepšuje.

Rozhovor prezidenta a premiéra

Talent Jablonského ocenil i moderátor a zeptal se, jak těžká je aklimatizace na novou scénu. Netušil nicméně, že si vyslechne celý rozhovor dvou lidí. „To je old school, to je od roku 2013. Jak bylo těžké se naučit ty nové dva? To znamená nového premiéra…,“ začal imitátor v Show Máme rádi Česko, kterou můžete sledovat v pátek večer na Primě.

Mohlo by vás zajímat: Dcera Langmannové a Novotného už tátu pozná v televizi. Říká bum, bum, směje se modelka

„No tak samozřejmě to nebylo jednoduché. A je potřeba, když člověk něco takového započne, aby to mělo řád a pořádek. Zkrátka aby ten výsledek byl důstojný – a to si myslím, že se podařilo. S panem premiérem samozřejmě udržuji velice korektní vztahy, že ano,“ odpověděl Liboru Boučkovi bavič hlasem Petra Pavla. Načež sám sobě začal odpovídat jako Petr Fiala.

„No tak samozřejmě, já musím říci, že máme velice korektní vztahy… Myslím, že tady dnes večer vyšleme jasné signály, že na to máme,“ dodal Petr Jablonský, zatímco se sálem ozýval hlasitý smích všech přítomných.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.