Sandeva poslala Prachaře ke dnu. Bála jsem se o něj asi víc než on o sebe, hájí se

Sara Sandeva a Jakub Prachař v novém seriálu

Herecký pár Sara Sandeva a Jakub Prachař dokončili natáčení pokračování oblíbené krimi komedie. Coby dvojka na zabití, vtipná dvojice kriminalistů Rykl – Světlá se dál sice milují, ale taky občas nenávidí.

„Pokračování seriálu bude vtipnější a v něčem i drsnější,“ prozrazuje Sara Sandeva, která opět stojí po boku Jakuba Prachaře. „Dvojka bude propracovanější, lépe jsme hráli a bude to o dost zábavnější a taky zajímavější,“ slibuje druhý hrdina.

Tihle dva spolu trávili na place hodiny a hodiny. „Baví mě, že se mezi našimi postavami nebude odehrávat žádné klišé a nedopadne to, jak si diváci myslí a třeba očekávají,“ tajnosnubně naznačuje Sandeva.

„Výhoda druhé řady je v tom, že se zase ti dva nemají rádi. Tedy mají, ale vloudí se mezi ně takové drobnosti, které budou dělat děj zajímavější. Martin bude tak trochu hulvát, a to se Karolíně nebude líbit,“ naznačuje děj Prachař, který na posledním natáčecím dni zažil pořádný adrenalin.

Čtěte také: Prachař s Kotkem přiznali, jak to doma mají s žárlivostí

„Kubu jsem krásně postrčila do Vltavy, víc prozrazovat z děje nebudu, ale řeknu, že jsem se o něj bála asi víc než on o sebe. Byl to trochu adrenalin. I když, já s Jakubem zažívám adrenalin ob den, tak jsem na to zvyklá,“ prozrazuje na závěr Sandeva. Kdy bude mít pokračování seriálu Dvojka na zabití premiéru, vás budeme včas informovat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.