Prachař s Kotkem se jistí proti žárlivosti. Na natáčení s miss si vzali partnerky

Prachařovi jde o život – Máme rádi Česko

Tentokrát své znalosti o Česku změří v oblíbené show nejkrásnější Češky. Na toto natáčení se obzvláště těšili kapitáni týmů Vojta Kotek a Jakub Prachař. Prozradili ale, že na natáčení s misskami si pro jistotu vzali jako doprovod své drahé polovičky. Proč?

Proti sobě se v tomto dílu postaví současné a někdejší Miss České republiky. Zkušené modelky Lucie Bednářová, Iveta Lutovská a Tereza Fajksová v týmu Vojty Kotka na jedné straně a jejich nástupkyně Justýna Zedníková, Karolína Kopíncová a Nikola Uhlířová na straně druhé u Jakuba Prachaře. Kromě soutěžení ale páteční díl přinesl zjištění, jak to mají kapitáni týmu doma se žárlivostí. Přiznali se totiž, že na natáčení s miss si přivedli své partnerky. Zřejmě pro jistotu.

Čtěte také. Krásné a hloupé? Tyto české Miss boří mýty o tom, že krása a vzdělání nejdou dohromady

Vojta Kotek i Jakub Prachař se totiž s krásnou miss Justýnou Zedníkovou potkali nedávno při natáčení filmu Jedeme na teambuilding. Moderátora Libora Boučka proto v show Máme rádi Česko, kterou sledujte každý páteční večer na Primě nebo na prima+, zajímalo, jak kráska hodnotí tuto spolupráci. „Bylo to skvělé. Užila jsem si to a musím říct, že právě díky nim,“ pronesla s laskavostí sobě vlastní půvabná Zedníková.

„A co se ti na nich líbilo?“ vyzvídal dál Bouček. „Tak kromě očí samozřejmě…“ narazila pohledem o Jakuba Prachaře, který se snažil tvářit, jako by se ho to snad vůbec netýkalo. „My jsme tam s Vojtou měli takovou vtipnou scénku, kdy jsem o něj rozbíjela bagetu,“ začala popisovat filmovou úlohu Justýna, načež se do jejího vyprávění pohotově vložil Vojta s ujištěním, že její půvab přehlížel. Musel, měl na place kontrolu. „Moje žena byla účastna toho natáčení. Já jsem ji tam vzal s sebou i se svým synkem. Musím říct, nic ve zlým, ale s přibývajícími lety můj zájem inklinuje spíš k rozmlácené bagetě,“ šokoval Vojta Kotek, který s manželkou Radanou vychovává syna Huberta. Jeho slova se u Justýny snažil vyžehlit Jakub Prachař.

Pamatujete si, čím si nedávno Jakub Prachař doma zavařil? Přítelkyni si na fotce spletl s Karin Babinskou

„Já jsem tam byl taky chvilku s přítelkyní. A když jsem tam byl sám, tak jsem se radši zamknul na pokoji a zahodil jsem klíč,“ vyprávěl Jakub Prachař a prásknul, kdo takhle rozhodl. „Bylo to naše společné rozhodnutí,“ pronesl pobaveně.

Divákům leží v žaludku apetit Jakuba Prachaře

Každý týden po odvysílání pořadu Máme rádi Česko chodí to televize e-maily pobouřených diváků s tématem údajně nevhodného stravování Jakuba Prachaře v soutěži. Pravdou je, že Jakubovi chutná, bez ohledu na dietu vždy spořádá přichystané občerstvení. S jeho rostoucím hladem ale přímo úměrně roste i divácká nespokojenost, a proto se kapitán červeného týmu rozhodl pro záchranu pořadu pro svačiny z domova.

„Abych vám to vysvětlil, lidi píšou ošklivé dopisy, že jsem prase a že tady všechno jím. Tak jsem si začal nosit svačinu z domova. Máma mi vždycky udělá svačinu. Tohle ale bude nejspíš od mojí holky. Jo, je to od mojí holky, mám tady i vzkaz: ‚S nikým se v práci nebav a mazej hned domů.‘ A je tady i sójová tyčinka, i přesto, že ví, že mám prudkou alergii na sóju. Mně vždycky začne otékat hlava a za patnáct minut si nejsem podobný,“ vysvětlil Jakub Prachař.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.