Celebrity

6. března 2024 12:44

Eliška Reiglová

Jakub Prachař si doma zavařil. Přítelkyni si na fotce spletl s Karin Babinskou

K oblíbenému soutěžnímu pořadu v čele s Jakubem Prachařem a Vojtou Kotkem neodmyslitelně patří i část, během níž se přítomní snaží odhalit, které dvě spojené tváře slavných osobností se skrývají na jedné fotografii. Na závěr této části byla připravena malá past na kapitána červeného týmu, a ukázalo se, že do ní skutečně vletěl. Nepoznal totiž vlastní partnerku.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni ale zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Kapitán červeného týmu mohl mít body v kapse jednoduše, místo toho ale nepoznal, čí dvě tváře jsou skryté na jedné fotce, a tak nejenže body nezískal, ale ještě si zavařil doma.

„To je Dana Batulková a Mariana Prachařová...“ hádal Vojta Kotek, čí dvě tváře se skrývají na jedné spojené fotografii. Matku druhého kapitána bylo snadné poznat už jen díky charakteristickým vlasům, ale s druhou osobou si nikdo ze soutěžících nevěděl rady.

„Ne. Že bychom spojili matku a dceru, aby to syn a brácha trefili? Ne,“ zasmál se Bouček. „Já to zkusím, jo? Máma a potom si myslím, že třeba Karin Babinská by to mohla být,“ tipoval Jakub Prachař. „Karin Babinská? Ne,“ zklamal kapitána červeného týmu moderátor.

Odvážný odhad odkazující na Prachařovu někdejší tchyni zkusil Vojta Kotek. „Já si myslím, že by to mohla být Dana Batulková a Veronika Žilková,“ řekl. Ukázalo se ale, že ani on neměl pravdu. „Ne! Já už vím! Já už vím, je to máma a Simona Krainová,“ tipoval znovu mylně Prachař, i když pro něj mohla být tato hádanka dost jednoduchá.

Skrytá přítelkyně

„Já to můžu uzavřít...“ rozhodl Libor Bouček. „Ne, Jitka Schneiderová,“ řekl na poslední chvíli kapitán červeného týmu. „Ne, ne, ne. Mámu jsi poznal bezpečně a sám si zodpovíš to, co jsi nepoznal. Tak se pojďme podívat,“ doplnil Bouček a ohlédl se na obrazovku.

Na fotografii se spolu s Danou Batulkovou neskrýval nikdo jiný než přítelkyně Jakuba Prachaře, krásná herečka Sara Sandeva. „Ajajajajaj,“ zasmál se Kotek. „My už se jeden druhému dlouho nedíváme do očí. Vypadá to jako moje holka, že jo,“ zeptal se studem červený Prachař. „Je to tvoje holka,“ potvrdil moderátor.

Čtěte také: Libor Bouček dostal stížnost od seniorů. Nenažraný Prachař se podle nich neumí chovat

„To jsem měl ale štěstí, protože jsem mohl dopadnout daleko hůř,“ zasmál se Jakub Prachař. „No nic, tak pojďme to přejít tak nějak bez bodu, tuhle záležitost. Myslím, že pro Kubu bez bodu na dlouho možná taky. Každopádně doplním, že je to Sara Sandeva, tedy Kubova holka, jak sám říkal,“ dodal Bouček za hlubokého smíchu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.