Velká věštba na září podle Helen Stanku: Lvy čekají nástrahy, Ryby budou zářit

AURA: Měsíční horoskop na září 2024

Co vás čeká v devátém měsíci roku 2024? Kdo toho bude mít opravdu hodně a oddechne si až koncem měsíce, komu hrozí průšvih, kdo se bude muset něco nového naučit a kdo by měl být opatrný na cestách a hlídat si své věci? Přečtěte si předpověď na září pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Berani

Z  tarotových karet vám na září vychází Eso disků. To je jedna z nejlepších karet. Představuje požehnání, boží oko, je to takový talisman. Přináší vám hojnost a také dobré podmínky týkající se vašich jistot.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Berany.

Býci

Na září vám z tarotových karet vychází Trojka disků. Ta ukazuje peníze, které přicházejí pravidelně, a také soustavnou práci, která má smysl. Vy víte, že to, co děláte, děláte dobře, a budete v tom pokračovat i nadále. Září by tak pro vás mohlo být příznivé a budete vědět, že když jste dosud všechno zvládali, není nic, co byste nezvládli i nadále.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Býky.

Blíženci

Z tarotových karet vám na září vychází Páže mečů. To je karta plná energie a potenciálu. Ukazuje období, kdy se budete učit novým věcem, sbírat spoustu informací. Něco si také můžete vyjasnit nebo budete mít příležitost si uvědomit, co je pro vás důležité. Pozor si dejte na lidi, kteří jsou dobrými kamarády, ale jen do té doby, dokud z vás něco mají.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Blížence.

Raci

Na září vám z tarotových karet vychází Dvojka holí. To znamená, že budete zvažovat své dlouhodobé cíle a rozhodovat se, zda zvolit cestu A nebo B. Možná v sobě objevíte fantastickou disciplínu. Dvojka holí je také o cestování, takže se můžete i někam vydat a něco nového poznat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Raky.

Lvi

Z tarotových karet vám na září vychází Sedmička holí. Ta vyzkouší vaši odvahu. Mohou se objevit situace, které budou vyžadovat, abyste si skutečně věřili. Do cesty vám mohou jít různé malé nástrahy. Vše se to děje proto, abyste neusnuli na vavřínech, udrželi si bdělost a věděli, že nic není samozřejmé. Proto vás to tentokrát bude všechno stát trochu víc úsilí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Lvy.

Panny

Na září vám z tarotových karet vychází Devítka pohárů. To je krásná karta, která vám říká, že teď můžete hodit všechny starosti za hlavu, odpočinout si a na něco se těšit. To, na co se můžete těšit, ale nebudete vědět, kdy přesně přijde.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Panny.

Váhy

Z tarotových karet vám na září vychází Viselec. To je karta, která říká, že hlavou zeď neprorazíte. Radí vám, abyste se nezabývali tím, co se děje kolem vás, ale zaměřili se spíše na sebe a na své nitro. Viselec je velice transformační karta. Můžete dojít k poznání, že život funguje přesně naopak, než si myslíte. Viselec vám také říká, že vše, co potřebujete, máte na dosah. Stačí natáhnout ruku.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Váhy.

Štíři

Na září vám z tarotových karet vychází krásná karta Svět. Ta předpovídá, že budete cestovat. Některé věci se vám mohou uzavřít, skončíte jednu etapu a začnete novou.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Štíry.

Střelci

Z tarotových karet vám na září vychází Velekněz. To je karta učení, pochopení podstaty věcí. Říká vám, abyste některé věci nebrali na lehkou váhu. Velekněz je učitel, který vám ukazuje cestu labyrintem, ale tak, že vám nabízí jen různé indicie. Nabádá vás tím, abyste vy sami hledali cesty a nacházeli řešení. V září se tedy nejspíš budete učit nové věci a snažit se hledat nové způsoby, jak si poradit s úkoly, které vám přijdou do cesty.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Střelce.

Kozorozi

Na září vám z tarotových karet vychází Rytíř mečů. To znamená, že budete sbírat svou sílu, možná se budete o něčem rozhodovat. Bude důležité umět se odpoutat od nějakých starých vzorců.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na září vychází Rytíř disků. To je karta, která předpovídá, že budete uvažovat hodně analyticky a dokážete si vše dobře spočítat. Nebudete všemu hned věřit, ale budete si chtít na vše nejprve sáhnout. Půjde vám skvěle učení nových věcí a přijímání nových informací, což vás posune zase o kus dopředu. A také si dokážete dopřát, po čem toužíte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Vodnáře.

Ryby

Na září vám z tarotových karet vychází Slunce. To je jedna z nejpozitivnějších karet, která předpovídá, že by se vám mělo dařit. Budete zářit a přitahovat pozornost jiných lidí. Jen můžete cítit trochu osamělosti. A také si budete muset dávat pozor na to, co říkáte nebo děláte, protože všechno bude více vidět. Na druhou stranu by se vám ve všem mělo dařit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Ryby.

Jaký bude příští týden podle karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 9. 2024

Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální, Berani. Někdy ta nejnepravděpodobnější cesta je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.