Velká věštba na září pro Kozorohy: To, co se bude dít, vás změní a posune dál

KOZOROH: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Kozorohy v devátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaká kouzelná květina se hodí k vašemu znamení a můžete ji využít při věštění? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Rytíř mečů. To znamená, že budete sbírat svou sílu, možná se budete o něčem rozhodovat. Bude důležité umět se odpoutat od nějakých starých vzorců.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem září vás čeká cestování, které může být částečně spojené s prací nebo vašimi jistotami. Nicméně vy si ho užijete. Hlídejte si, abyste se vyhnuli nějakému nedorozumění, které může přijít náhle a nebude z ničí strany myšleno zle. Měla by to být ale otázka pár dní, než se vše vyjasní. O své jistoty se nemusíte bát. Jen partner může přijít s tím, že se něco musí určitým způsobem udělat. Nemusí to myslet špatně, ale bude tam nějaká náročnější podmínka, kterou budete muset přijmout.

Mohlo by vás zajímat: Jací jsou muži narození ve znamení Kozoroha?

Druhá dekáda vypadá velmi pěkně, i když budete mít nějaké výdaje spojené s dětmi nebo mladšími lidmi. Pak vás může někdo vyplašit zprávou a vy se budete bát o své jistoty. Nemusíte mít ale strach, vše bude nakonec úplně jinak a vy najdete způsob, jak si své jistoty a vše, na čem vám záleží, uhájit.

Třetí zářijová dekáda už by měla být lepší. Možná nebudete na jednom místě, možná se vám něco posune dopředu. Můžete se také v něčem snažit příliš důrazně hájit svá práva nebo názory. I to je ale někdy potřeba. Karty ukazují i nějaké vášnivé vztahy, možná milostný trojúhelník. Pokud byste do něčeho takového šli, nemusíte se bát, že to na vás praskne. Minimálně si užijete nějaký flirt.

Magická květina pro Kozorohy na září

Znáte magické vlastnosti jasmínu? Za jeho planetárního vládce bývá považována Luna i Neptun a dobře si rozumí i se znamením Ryb. Jasmín ožívá po soumraku, kdy uvolňuje svou vůni a díky tomu se mu říká král noci. Sušené květy jasmínu se mohou používat v různých vykuřovacích směsích, do čajů a lektvarů, magických sáčků. Jasmínový olej je nezastupitelný v koupelích, parfémech a elixírech. Hodně současných čarodějek považuje jasmín za květ neptunovské energie, namísto jasmínu přisuzované energie lunární, protože má ohromnou moc věštění,  parapsychologického rozvoje a prorockých snů. Posiluje sakrální, korunní a srdeční čakru.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.