Velká věštba na září pro Panny: Budete toho mít hodně, pak vás čeká klid a štěstí

PANNA: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Panny v devátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaká magická květina může být pro vás v tomto měsíci velkou pomocnicí? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Devítka pohárů. To je krásná karta, která vám říká, že teď můžete hodit všechny starosti za hlavu, odpočinout si a na něco se těšit. To, na co se můžete těšit, ale nebudete vědět, kdy přesně přijde.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám předpovídají kouzelný start měsíce. Budete obklopeni lidmi, na které se můžete spolehnout a kteří jsou k vám féroví. Měli byste mít i stálé příjmy, které ještě budete zvyšovat. Pak může přijít něco, co se bude týkat vašich jistot a domova. Čekají vás výdaje, které si budete muset dobře naplánovat. Z dlouhodobého hlediska to může být i něco, co se týká vašeho zaměstnání, například školení nebo administrativní věci, které vám zaberou čas, který byste chtěli třeba trávit jinak. Budete tedy mít naloženo až nad hlavu.

Přečtěte si také: Jak si říkáte o pomoc: Lev žádá protislužbu, Štíři se o nic neprosí a Ryby pláčou

Zhruba v polovině měsíce se energie změní, přejdete do klidnějších vod a budete vědět, že jste všechno zvládli. Dobře se bude dařit těm, kteří se někam chystají, aby si odpočinuli, například na prodloužený víkend. Štěstí vám bude přát i v lásce. I vztahy, v nichž byly nějaké potíže, se budou urovnávat a dokážete si k sobě opět najít cestu.

Koncem měsíce nevěřte všemu, co se kde šustne. Někdo se vám bude snažit podsunout zprávy, které budou jedovaté. Nenechte si tím kazit den ani náladu.

Magická květina pro Panny na září

Hoja (Hoya carnosa) pro vás může být díky svým vlastnostem velkou pomocnicí. Její patronkou je Luna. Tato populární rostlinka je známá také jako květ pentagramu a skvěle se hodí pro ochranu vašeho domova i vás. Má drobné květy ve tvaru hvězdy. Po setmění se na každém květu objeví kapka nektaru, která naplní místnost svěží a sladkou vůní. Hoya vyrovnává všechny čakry a zvlášť dobře otvírá i korunní čakru pro magii. Čakru solar plexu umí posílit pro nastavení si hranic a základní čakru pro uzemnění.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.