Velká věštba na září pro Ryby: Budete zářit a všechno by se vám mělo dařit

RYBY: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Ryby v devátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaká magická květina může podpořit vaši kreativitu a posílit magii lásky? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Slunce. To je jedna z nejpozitivnějších karet, která předpovídá, že by se vám mělo dařit. Budete zářit a přitahovat pozornost jiných lidí. Jen můžete cítit trochu osamělosti. A také si budete muset dávat pozor na to, co říkáte nebo děláte, protože všechno bude více vidět. Na druhou stranu by se vám ve všem mělo dařit.

Co říkají mariášové karty?

První zářijová dekáda bude vysloveně krásná. Budete dostávat dobré zprávy, možná přijdou nové projekty, nápady, inspirace, příznivé budou i přátelské vztahy.

Druhá dekáda už přinese trochu starostí, které mohou být spojené s něčím, co už skončilo, ale stále si to k vám hledá cestu. Vy to ale dokážete od sebe odstřihnout. Možná si dopřejete nějaké investice do vlastního domova nebo oblečení. Čeká vás i cestování, které vám dodá spoustu síly a energie.

Mohlo by vás zajímat: Jak si říkáte o pomoc: Lev žádá protislužbu, Štíři se o nic neprosí a Ryby pláčou

Třetí dekáda ukazuje lásku a třeba i začátek nějakého vztahu. Možná potkáte někoho zajímavého, s kým budete mít společné zájmy, nebo to může být i kolega, s nímž máte více než přátelský vztah.

Magická květina pro Ryby na září

Znáte magické vlastnosti lotosu? Jeho květ je v Indii svatým symbolem klidu a duchovna minimálně od roku 1400 před naším letopočtem. Korunní čakra je často představována také jako lotos, aby signalizovala vrchol duchovního osvícení. Lotos posiluje magii lásky, kreativitu, uzdravování depresí, čištění, transformaci, duchovní rozvoj, věštění, osvícení. Posiluje také korunní čakru, spadá do sféry vodního živlu a z planet je pod opatrovnictvím Luny.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.