Velká věštba na září pro Lvy: Čekají vás různé nástrahy, buďte připraveni!

LEV: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Lvy v devátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaká magická květina se k vašemu znamení hodí jako žádná jiná? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Sedmička holí. Ta vyzkouší vaši odvahu. Mohou se objevit situace, které budou vyžadovat, abyste si skutečně věřili. Do cesty vám mohou jít různé malé nástrahy. Vše se to děje proto, abyste neusnuli na vavřínech, udrželi si bdělost a věděli, že nic není samozřejmé. Proto vás to tentokrát bude všechno stát trochu víc úsilí.

Co říkají mariášové karty?

To, co předpovídají tarotové karty, se ukáže hned na začátku měsíce. Možná hned po prvním zářijovém víkendu se mohou ozvat starosti, které jsou spojeny s prací. Také byste si měli hlídat zdraví. Nebojte se, nehrozí vám nic šíleného. Jen se budete muset něco naučit nebo se něčemu přizpůsobit. Nechtějte to ale hned. Počítejte s tím, že nikdo učený z nebe nespadl. Vše si rozfázujte a pak to zvládnete velmi dobře.

Čtěte také: Po čem ženy touží? Lvice po radosti, Panny po dokonalosti a Váhy po rozkoši

Druhá dekáda vychází v příjemných a pozitivních energiích. Užijete si spoustu radosti spojené s vašimi dětmi nebo přáteli. Možná si užijete různé oslavy a budete vědět, že jste všechno zvládli.

Ve třetí dekádě může přijít nějaké překvapení, které vám přinese radost. Možná vás někdo pochválí, vyzdvihne, všimne si vaší píle. Může vám přijít nabídka, která vám zalichotí. Každopádně to bude určitý posun. Možná se také vydáte na nějakou cestu, kdy spojíte příjemné s užitečným.

Magická květina pro Lvy na září

Slunečnice se k vašemu znamení hodí jako žádná jiná. V Mexiku a v Peru slunečnici znají více než 4000 let. Aztékové si ve velkém pochutnávali na jejích zdravých semenech ještě dříve než na kukuřici, dýních a fazolích. Když přišli na jejich území Španělé hledat zlato, nalezli celá pole slunečnicové krásy. V zahradě přináší slunečnice svým pěstitelům hojnost, štěstí a dobré zdraví. Pomůže nastavit zdravé sebevědomí, sebeúctu a podpoří plodnost a sílu. Také posiluje čakru solar plexu.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.