Velká věštba na září pro Blížence: Hlídejte si své věci a buďte opatrní na cestách

BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Blížence v devátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaká magická květina, kterou lze použít i jako talisman, je pro ně ideální? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Páže mečů. To je karta plná energie a potenciálu. Ukazuje období, kdy se budete učit novým věcem, sbírat spoustu informací. Něco si také můžete vyjasnit nebo budete mít příležitost si uvědomit, co je pro vás důležité. Pozor si dejte na lidi, kteří jsou dobrými kamarády, ale jen do té doby, dokud z vás něco mají.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce možná přijde nečekaná a příjemná událost v podobě oslavy nebo party. Až budete mezi lidmi, buďte opatrní a hlídejte si své věci, jako je telefon nebo různá hesla. Hrozí, že byste o ně mohli přijít. Také si dávejte pozor na to, co komu o sobě prozradíte. Nemuselo by se to projevit hned, ale do budoucna byste kvůli tomu mohli čelit určitým starostem. Během první zářijové dekády by se to ale vše mělo vyřešit.

Mohlo by vás zajímat: Co si myslí Blíženci o ostatních znameních zvěrokruhu?

Druhá zářijová dekáda bude jako dělaná pro práci. Bude plná tvůrčí energie a kreativity, v práci budete mít soutěživého ducha, budete ještě kreativnější a budete mít i pocit, že jste dobří a všechno zvládáte. A pak si možná i dopřejete nějakou odměnu, kterou byste si jinak nedopřáli.

Během třetí dekády si dávejte pozor na cestách. Nemělo by se dít nic hrozného, co by se nedalo zvládnout, ale přesto buďte obezřetní. Hlídejte si, kde parkujete, nebo aby vám například neujel nějaký spoj. Konec měsíce už bude v příznivých energiích. Budete se věnovat své rodině, ale možná se pustíte i do věcí spojených s tím, abyste si zlepšili své postavení. Například do tvůrčího psaní.

Magická květina pro Blížence na září

Jetel (Trifolium pratense) je pro vás skvělý už tím, že máte společného hvězdného patrona, Merkura. Je spjatý se vzdušným živlem, ale ladil by třeba i k Býkům. Květ jetele je dokonalý pro přivábení štěstí a lásky. Přitahuje opylující hmyz, také čarodějky a dokonce i zvěř. Jetel má dlouhou historii jako lék a může urychlit magické emocionální uzdravování. Jeho trojlístky jsou vždy kouzelným talismanem a čtyřlístky jsou symbolem magického štěstí. Jetel vám pomůže přitahovat přirozenou krásu, uzemňuje, přitahuje úspěch a lásku, ulevuje zlomenému srdci, posiluje zdraví, chrání, přináší hojnost a víru v sebe. Posiluje čakru hrdla. Květy červeného jetele se používají sušené i v čajích a různých lektvarech či vykuřovacích směsích.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.